Sèries

El paradís de les senyores - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1080p
Codec audio:
Català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El paradís de les senyores -2x01- Un nou començament
En aquest episodi, entre altres coses, continuen els articles difamatoris al diari contra en Pietro Mori, la Teresa coneix la Rose, l'exdona d'en Pietro, que ara està casada amb un actor americà; en Vittorio ha deixat el Paradís i ara treballa contractat en una agència de publicitat, la Lucia se n'ha anat i hi ha hagut altres baixes entre les dependentes i la Mantovani es veu obligada a fer una nova selecció de personal, i la Teresa passa a formar part de l'equip de publicitat del Paradís.
ed2k Petiso 535 2020-11-01 23:30:29
El paradís de les senyores -2x02- Miss Paradís
En aquest episodi, entre altres coses, en Pietro Mori intenta fer les paus amb l'Andreina a l'enterrament d'en Carlo Mandelli; entren al Paradís tres dependentes noves, que es diuen Letizia, Federica i Ines, i tenen cadascuna històries i caràcters diferents; i al Paradís de les Senyores s'organitza l'elecció de Miss Paradís amb una desfilada de les dependentes amb els models de la col·lecció pròpia del Paradís.
ed2k Petiso 393 2020-11-01 23:30:49
El paradís de les senyores -2x03- Marcinelle
En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio ha decidit instal·lar-se pel seu compte i ha obert una agència pròpia a tocar del Paradís, la Teresa ha decidit tornar a fer de dependenta i en Pietro Mori vol organitzar, juntament amb l'alcalde de Milà, un acte d'homenatge a en Domenico, un noi que ha entrat a treballar al magatzem i que és un dels pocs supervivents de la tragèdia de la mina belga de Marcinelle, en què van morir un gran nombre de treballadors emigrants italians.
ed2k Petiso 374 2020-11-01 23:31:11
El paradís de les senyores -2x04- Les venus en bicicleta
En aquest episodi, entre altres coses, la Teresa, que pateix per com reaccionaran perquè és un home divorciat, no troba el moment de dir als seus pares que s'ha promès amb en Pietro Mori, entre altres coses perquè ells estan encantats amb en Vittorio i no se'n separen. En Pietro té una inspecció de l'Ajuntament i altres problemes perquè l'alcalde està enfadat amb ell, i les dependentes fan una passejada en bicicleta per Milà per fer publicitat del Paradís.
ed2k Petiso 367 2020-11-01 23:31:27
El paradís de les senyores -2x05- Un tendre pillet
En aquest episodi, entre altres coses, l'Anna torna a viure amb la Teresa i la Silvana perquè han sabut que en Massimo li vol prendre el fill quan neixi, la Teresa i en Mori coneixen en Salvatore, un nen enllustrador de sabates, molt eixerit, que volta un parell de dies pel Paradís; en Vittorio ajuda l'Andreina a negociar amb en Rockefeller l'obertura d'un gran magatzem a Milà, i la Rose i el seu marit tenen problemes perquè ell sospita que la Rose vol tornar amb en Pietro.
ed2k Petiso 364 2020-11-01 23:32:01
El paradís de les senyores -2x06- La setmana de San Remigio
En aquest episodi, entre altres coses, l'Anna ha tornat a treballar al Paradís, ara com a ajudant del senyor Galli; al Paradís organitzen la "Setmana de Sant Remigio", en què donen als nens regals relacionats amb el pròxim inici del curs escolar, i en Vittorio, quan sap que l'Andreina vol comprar l'edifici del costat del Paradís mateix per fer-li la competència a en Pietro i forçant, a més, la comtessa Torriani a vendre'l, abandona el projecte amb en Rockefeller.
ed2k Petiso 312 2020-11-01 23:32:10
El paradís de les senyores -2x07- Reina durant un dia
En aquest episodi, entre altres coses, per iniciativa de la Teresa, al Paradís de les Senyores s'organitza, en honor de l'aniversari de la Maria, una noia de la neteja, una festa que es fa extensiva a totes les clientes amb el nom de "Reina durant un dia", en Domenico i la Benedetta tenen l'ocasió de veure's a l'oratori de Don Saverio, i l'Andreina contracta en Vittorio per fer la campanya publicitària d'un nou cotxe de la Lancia, ja que la banca Mandelli intervé en el procés de venda de la firma.
ed2k Petiso 355 2020-11-01 23:32:13
El paradís de les senyores -2x08- Deixa-ho o dobla-ho
En aquest episodi, entre altres coses, han seleccionat en Corrado per anar al concurs de televisió "Deixa-ho o dobla-ho", amb preguntes sobre ciclisme, i, com que al Paradís ho volen aprofitar perquè els faci publicitat, s'esforcen a entrenar-lo: en Galli, en coneixements, i la Mantovani, en comportament i manera de parlar. A més, la presentació del Lancia Appia es farà al Paradís i aconsegueixen com a padrina la comtessa Torriani, que va ser la primera dona amb carnet de conduir de Milà, a més de tenir un passat molt interessant.
ed2k Petiso 321 2020-11-01 23:32:17
El paradís de les senyores -2x09- Els homes també van al paradís
En aquest episodi, entre altres coses, en Mori ha decidit crear una nova secció de roba per a homes al Paradís de les Senyores i, com que necessitaran un dependent, en Domenico s'esforça a formar-se per aconseguir la plaça. A en Quinto, l'Ajuntament li enderroca la caseta per problemes burocràtics, i l'Andreina deixa el negoci amb en Rockefeller per remordiments respecte a la inhabilitació de la comtessa Torriani i, com que, arran d'això, la seva mare l'expulsa de la banca, l'Andreina se'n va de la casa familiar.
ed2k Petiso 356 2020-11-01 23:32:20
El paradís de les senyores -2x10- Noves societats
En aquest episodi, entre altres coses, per a la inauguració de la nova secció de roba per a homes dEl paradís de les senyores, en Corrado fa una demostració en directe de com és la seva intervenció al programa "Deixa-ho o dobla-ho", la Mantovani ha pogut trobar un dependent molt ben preparat per a la nova secció, i la Silvana, gràcies a l'ajuda d'en Leo, aconsegueix el paper d'Stella Kowalski a "Un tramvia anomenat Desig". A més, en Corrado va al segon programa de "Deixa-ho o dobla-ho" a la televisió i en surt guanyador.
ed2k Petiso 329 2020-11-01 23:32:23
El paradís de les senyores -2x11- El somni americà
En aquest episodi, entre altres coses, al Paradís de les Senyores en Vittorio organitza una setmana dedicada als Estats Units, i anomenada "El somni americà", perquè esperen la visita d'en Rockefeller; l'Elsa s'impacienta amb l'Andreina perquè pensa que no s'esforça prou a sortir de la seva situació, i en Corrado es prepara per al tercer programa del concurs. Però inesperadament els soviètics envaeixen Hongria per posar fi a la revolució hongaresa i tothom pateix per la possibilitat d'una nova guerra europea.
ed2k Petiso 314 2020-12-29 23:27:56
El paradís de les senyores -2x12- Que Déu salvi el poble hongarès
En aquest episodi, entre altres coses, la Teresa té la idea de convertir El paradís de les senyores en un centre de recollida d'ajuda per al poble hongarès i en Mori aconsegueix, per mitjà de la Rose, que en Rockefeller els visiti just el dia que tenen en marxa tot el procés de recollida, en Domenico aconsegueix el seu objectiu de posar-se a prova com a dependent i en Corrado va a la televisió a concursar altre cop a "Deixa-ho o dobla-ho", pero aquesta vegada sense la companyia de la Mantovani...
ed2k Petiso 311 2020-12-29 23:28:34
El paradís de les senyores -2x13- El paradís perdut
En aquest episodi, entre altres coses, la Teresa i en Mori han previst anar uns dies a Sicília però apareix la Rose i diu que és imprescindible que ella i en Mori se'n vagin a Roma a tancar el contracte amb en Rockefeller perquè no en tindran una altra oportunitat. En Mori se'n va i això no agrada gens a la Teresa. En Vittorio i el seu equip han preparat el primer anunci filmat per a la RAI però hi ha algunes dificultats... I al Paradís de les Senyores pateixen un intent de robatori molt trasbalsador.
ed2k Petiso 321 2020-12-29 23:29:13
El paradís de les senyores -2x14- El sol del paradís
En aquest episodi, entre altres coses, en Mori li diu a la Rose que ha decidit no fer el negoci amb en Rockefeller i que no la vol veure més, l'Anna dubta molt de presentar-se a l'examen de mecanografia, perquè no es considera prou preparada, i la Teresa, que se sent en crisi en la relació amb en Mori, decideix deixar de llogar la botiga que era del seu oncle. Però llavors, gràcies a l'Anna i la Silvana, en Vittorio li ofereix espai per treballar i guardar les coses a la seva agència de publicitat.
ed2k Petiso 338 2020-12-29 23:29:45
El paradís de les senyores -2x15- Els duelistes
En aquest episodi, entre altres coses, en Corrado torna al Paradís de les Senyores perquè vol lluitar per la relació amb la Mantovani, la Teresa deixa de fer de dependenta al Paradís i es posa a treballar en els seus vestits a l'agència d'en Vittorio, al Paradís de les Senyores organitzen una exhibició d'esgrima amb els tres guanyadors italians de medalles a les Olimpíades, i els pares de la Silvana venen a Milà i finalment coneixen en Roberto, que els acompanya a visitar la ciutat.
ed2k Petiso 304 2020-12-30 00:22:55
El paradís de les senyores -2x16- Presumpte innocent
En aquest episodi, entre altres coses, la policia interroga en Mori perquè el consideren el principal sospitós de l'assassinat de la Rose, i a la fàbrica de Biella hi ha molts problemes, causats per les fortes pluges, i algú ha d'anar-hi. La Teresa decideix anar-hi ella i en Vittorio s'ofereix a dur-la allà amb el cotxe. I a l'estrena de l'obra de teatre de la Silvana, en Roberto es troba en Gabriele, que l'acusa d'haver-lo denunciat.
ed2k Petiso 278 2021-03-20 23:17:13
El paradís de les senyores -2x17- L'esperit nadalenc
En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio i l'Andreina han decidit fer anar endavant la seva relació, però quan van al plató per filmar l'anunci que els han encarregat tenen una sorpresa amb el text que van encarregar. En Vittorio haurà d'improvisar un text nou ràpidament, i això causarà malentesos. A més, la Mantovani pateix molt perquè han acusat de robatori la Donata i han portat la Matilde a l'hospici.
ed2k Petiso 268 2021-03-20 23:17:40
El paradís de les senyores -2x18- Nadal al paradís
En aquest episodi, entre altres coses, en Mori ha fet venir de Sicília els pares de la Teresa, que ara ja accepten la seva relació, perquè passin el Nadal amb ella i donar-li una sorpresa. Al Paradís hi ha tota la decoració de Nadal i també el Pare Noel, que recull les cartes dels nens. En Roberto té molts dubtes sobre què ha de fer, però al sopar del dia 24 a la nit a ca la Teresa hi seran les tres parelles: la Teresa i en Mori, l'Anna i en Quinto, i la Silvana i en Roberto.
ed2k Petiso 279 2021-03-21 00:24:51
El paradís de les senyores -2x19- Descomptes i comptes de Cap d'Any
En aquest episodi, entre altres coses, la Mantovani està decidida a casar-se amb l'Ettore per poder treure la Matilde de l'hospici però en Corrado busca la manera de destapar la jugada bruta que l'Ettore va fer. Al Paradís hi ha les rebaixes de Cap d'Any i és un dia de moltíssima feina, i la Teresa troba la manera d'intentar que un funcionari corrupte de l'Ajuntament corregeixi un informe que perjudica la comtessa Torriani i els projectes d'en Mori.
ed2k Petiso 258 2021-07-17 00:05:11
El paradís de les senyores -2x20- Compte enrere
En aquest episodi, entre altres coses, l'Anna i en Quinto no saben com recuperar la petita Irene, ja que en Massimo se l'ha endut i té la llei a favor seu; en Vittorio té molts dubtes i ha decidit aturar la seva relació amb l'Andreina, la Letizia presenta la seva dimissió al Paradís perquè ha decidit anar-se'n a les missions d'Àfrica i en Domenico té un accident quan surt corrent darrere d'ella.
ed2k Petiso 311 2021-07-17 00:05:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.