Sèries

Véronique, el cor indomable (Das Unbezähmbare Herz)

Any:
2004
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Aventures, Drama, Romàntic
Descripció:
París, pels volts de 1775, catorze anys abans d'esclatar els disturbis que desembocaran en la revolució. El noble gaudeix, celebra, ordeix i malgasta sense escrúpols els diners que el pobre guanya amb la seva suor.

La nostra heroïna, Véronique, és d'una família de camperols. El pare la col·loca juntament amb la seva germana Luise, un any més gran, a casa de la comtessa de Beaumarchais. De seguida, però, aquest ambient esdevindrà la perdició de Luise. En una festa on impera la frivolitat, un convidat la humilia i n'abusa. La mateixa nit arriba, amb gran sigil, el duc d'Orleans. El seu atemptat contra el rei ha fracassat i aquest l'ha condemnat a abandonar el país sense més dilació.

Luise se suïcida i Véronique ha de tornar el cos sense vida de la seva germana al seu poble natal. L'únic tresor que du a la maleta és un medalló que li ha arribat a les mans per casualitat. Ella no ho sap, però el medalló pertany al duc d'Orleans. De fet, és l'única prova que pot demostrar que el duc encara no ha abandonat França i que, juntament amb la comtessa de Beaumarchais, planeja un altre atemptat contra el rei.

Véronique comença a treballar en una fonda de minyona, cambrera i cuinera. Les estones lliures les dedica a aprendre a llegir i escriure amb el capellà del poble i és que Véronique, a més a més de llesta, és ambiciosa. No vol acabar de minyona a pagès: el gran objectiu és París, la ciutat dels seus somnis. Un bon dia apareix Jean Baptiste, duc de Savigny, i amb ell l'oportunitat tan esperada per Véronique. El duc ha de fer nit a la fonda perquè el seu cavall coixeja. Véronique s'ofereix a dur-li personalment el cavall a París tan bon punt estigui guarit. És així com fa una entrada triomfal que deixarà tothom bocabadat: vestida d'home sobre el cavall del duc arriba a París després de travessar pràcticament la meitat del país i vèncer tots els perills. Véronique es converteix en l'atracció de tots els convidats del sopar de gala del duc.

La marquesa de Clermont, cosina del duc, li obre les portes de casa seva. Allí li acabaran de donar els últims tocs per adequar-la a la societat que l'envolta. La naturalitat fascinant de Véronique, a més de la seva bellesa i refinament, capturen el duc, que li demana la mà. Se separa de la seva amant, l'actriu Suzette, i està decidit a casar-se amb Véronique.

Abans, però, Véronique haurà de superar el més important de tots els reptes. Quan s'assabenta que la comtessa de Beaumarchais és ara l'amant del rei, se li obren els ulls: la comtessa i el duc d'Orleans pretenen atemptar contra el rei. Per iniciativa pròpia, cavalca esperitada cap al rei aferrant l'única prova a la mà, el medalló. S'obre pas fins al rei i en l'últim minut aconsegueix salvar-li la vida.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Verònique, el cor indomable Completa!! 2007 2008-01-21 16:18:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.