Sèries

Robinson Crusoe

Any:
2003
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Aventures, Drama
Descripció:
Dual català-francès

Director: Thierry Chabert Guionistes: Daniel Defoe (personatges de la novel·la "Robinson Crusoe"), Frédéric Vitoux. Durada: 205 min. Episodis: 2. Font audio i video: TDT (TV3).

Les imatges del film mostren, al primer capítol, la vida de Crusoe a l'illa en què va arribar després d'un naufragi, el moment de l'arribada, els seus recorreguts de reconeixement per saber si en aquell territori hi vivien altres sers humans, els seus moments difícils i les seves decepcions, fins al moment en què es troba en una platja amb un congènere en estat salvatge, Vendredi, un ser jove en estat pròxim a l'animalitat.

L'argument del segon capítol mostra el llarg i difícil acostament entre tots dos homes, que no tenen res en comú, ni tan sols la llengua, i que porta a situacions complicades, com quan Robinson, un mariner de York, es troba amb el dilema d'haver d'acceptar la cultura antropòfaga de Vendredi. Tal com passa en la novel·la de Defoe, l'arribada d'un navili amb un motí a bord farà que tots dos homes oblidin els problemes de convivència per ajudar els oficials del vaixell. Però l'aparició dels membres del vaixell posa en contradicció els costums del món dels blancs, transportistes d'esclaus, amb el dels natius.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Robinson Crusoe 2003 2008-10-19 13:27:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.