Sèries

Tots estimem la Daisy Jones (Daisy Jones & The Six)

Any:
2023
Categories:
Sèrie, Minisèrie
Generes:
Comèdia, Drama, Música, Romàntic
Descripció:
DURADA: 49 minuts. - MIDA: 1,17 GiB c/capítol aprox.

País: EUA. Direcció: Scott Neustadter (Creador), Michael H. Weber (Creador), James Ponsoldt, Nzingha Stewart, Will Graham. Guió: Harris Danow, Charmaine De Grate, Nora Kirkpatrick, Susan Coyne. Música: Tom Howe. Fotografia: Checco Varese, Jeff Cutter. Intèrprets: Riley Keough, Sam Claflin, Camila Morrone, Suki Waterhouse, Nabiyah Be, Will Harrison, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon, Timothy Olyphant, Tom Wright, Seychelle Gabriel.

Daisy Jones & The Six és la nova aposta d’Amazon Prime Video en sèries, una adaptació del llibre homònim de Taylor Jenkins Rei. El quid de la qüestió és la creació de la banda sonora amb col·laboracions top per tal de fer real aquesta banda fictícia. L’espectacular Riley Keough (Daisy Jones) i el nostre estimat Sam Claflin (Billy Dunne) seran els encarregats d’encarnar els líders d’una banda emergida en la bohèmia i idealització de l’escena del rock dels 70 als Estats Units.

La sèrie sembla que seguirà el format retrospectiu del llibre, en què veurem els personatges essent interrogats en una entrevista i obligats a tornar al passat, per tal de desentrellar per què van decidir separar-se en el punt àlgid de la seva carrera com a banda.

La minisèrie s’estrenarà amb una banda sonora original escrita i produïda per Blake Mills amb la participació de Phoebe Bridgers, Marcus Mumford i Jackson Browne, entre altres. Aquesta banda sonora ha quedat recollida en un àlbum titulat Aurora del qual ja en tenim un avançament amb les cançons Look At Us Now i Regret Me.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Tots estimem la Daisy Jones Completa!! 2023 2023-04-17 23:54:27

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.