Sèries

Una doble vida (La garçonne)

Any:
2020
Categories:
Minisèrie, Sèrie
Generes:
Crim, Drama
Descripció:
DURADA: 52 minuts c/capítol aprox.

País: França. Direcció: Paolo Barzman. Guió: Dominique Lancelot, Alexandra Julhiet, Marie-Anne Le Pezennec. Idea: Dominique Lancelot, Harold Valentin. Música: Mokadelic. Fotografia: Pierre Jodoin. Intèrprets: Laura Smet, Grégory Fitoussi, Judi Beecher, Noémie Kocher, Raphael Roger Levy, Lilly-Fleur Pointeaux, Aurélien Recoing, Deborah Grall, Avant Strangel, Tom Hygreck, Constantin Balsan, Zina Esepciuc, Zuriel De Peslouan.

Minisèrie francesa de sis capítols protagonitzada per Laura Smet, adaptació de la novel·la "La garçonne", de Victor Margueritte. Ambientada a París durant els bojos anys vint, "Una doble vida" segueix Louise Kerlac, que és testimoni de l'assassinat d'un parent per agents del govern. Louise s'unirà a la policia, assumint la identitat del seu germà bessó Antoine, per descobrir els motius de l'assassinat i s'endinsarà en la part més sòrdida de l'alta societat parisenca.

Al París dels feliços anys vint, Louise Kerlac (Laura Smet) és testimoni de l'assassinat d'en Berger, un amic. Els assassins són agents del govern. S'ha d'amagar per protegir-se: va a la policia per netejar-se i pren la identitat del seu germà bessó.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 Una doble vida 2020 2022-08-13 00:50:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.