Sèries

Les de l'hoquei

Any:
2019
Categories:
Producció Catalana, Sèrie
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 55 minuts. - MIDA: 2,8GB per capítol aprox.

Set joves jugadores d'hoquei i la seva nova entrenadora lluitaran per salvar la secció femenina del seu club, al mateix temps que intentaran trobar el seu lloc, tant a dins com fora de l'equip.

L'Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena, la Berta i la Gina són "Les de l'hoquei". Són molt diferents entre elles, però tenen una passió en comú: jugar a hoquei. Però la secció femenina del Club Patí Minerva perilla quan el president, l'Enric, considera que només comporten despeses, perquè vol que el club sigui només d'elit. Però no es donaran per vençudes: compten amb la visió creativa de la seva nova entrenadora, l'Anna, una de les millors jugadores del món, que torna al poble per recuperar-se d'una greu lesió, però que també amaga un gran secret. Tot i que l'estil de joc innovador de l'Anna entrarà en conflicte amb el de la Terrats —exentrenadora de l'Anna i actual entrenadora del primer equip masculí del club— totes juntes demostraran que l'esport femení es mereix ser considerat i que les noies, quan fan pinya, poden trobar una manera diferent de fer les coses i de ser imparables.

Paral·lelament, en Santi i la Núria, pares de l'Emma i l'Anna, afrontaran les dificultats del seu matrimoni, que està en punt mort; i l'Enric, germà del Santi, començarà una relació amb la persona menys indicada, mentre intenta mantenir-se ferm a la presidència del club. La Terrats lluitarà per fer realitat el somni de tenir un fill sola, al mateix temps que manté la pressió de dur aquesta temporada els nois del primer equip. Per sort, tindrà el suport dels seus millors amics: en Youseff i en Santi, tot i que a la Núria no li agradi gaire l'estreta relació que la Terrats sempre ha tingut amb la seva filla Anna, com a exentrenadora seva, i el seu marit.

El dia a dia al Club Patí Minerva no és fàcil quan les noies es debaten amb els seus dilemes íntims, els problemes amb els estudis, les lluites amb els seus pares, amb els nois del primer equip, i amb un món d'adults que no sempre les comprèn. Una nova mirada generacional i femenina per entendre l'esport... i la vida.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a Temporada Completa!! 2019 2019-09-21 20:59:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.