Sèries

L'Àsia culinària

Any:
0000
Categories:
Sèrie, Documental, Minisèrie
Generes:
Història, Art
Descripció:
DURADA: 45 minuts. - MIDA: 450 MB

Les incomptables ofertes de la cuina asiàtica han agradat a gent de tot el món durant dècades. Avui, els seus sabors, diferents i complexos, es presenten de forma prominent als menús dels restaurants elegants, i els seus noms, que abans sonaven a estranger, ara són a la boca de tot viatger experimentat. Però la majoria de consumidors no son conscients de com, per què, o fins i tot, on, van neixer aquests plats deliciosos. Quin és l’origen del sushi japonès? Són realment vegetarians els hindús? Què tenen a veure els funerals amb la cuina Tailandesa? El ginseng coreà, va reforçar realment els jugadors de futbol a la Copa del Món 2002?

Amb amplitud de mires, “L’Àsia Culinària” ens ofereix una exploració única en el cor d’algunes de les grans cultures alimentàries d’Àsia. Inclou Japó, Índia, Tailàndia, Malàisia, Taiwan i Corea. Aquesta sèrie de sis capítols també aprofundeix en molts dels plats icònics -del Kim chi coreà al curry- i explora les històries i la història, la gent i els llocs que hi ha al darrere.

Entrem a Tailàndia, i descobrirem la importància d’aconseguir un equilibri entre els cinc sabors fonamentals en cada plat. Gaudim de l’alta gastronomia de les cuines reials dels Mughals a l’Índia i aprendrem la influència de la religió i del govern dels britànics. Al Japó, serem testimonis de com els japonesos defineixen la seva cuina contemporània a través de recreacions enginyoses i de reinvencions guiades pel principi del “Kodawari”. Sentirem que l’ànima de la altament tecnificada Corea gravita sobre algunes de les seves antigues tradicions. Seguim la transformació de la cuina de Taiwan, tal com es va adaptant i adoptant les influències externes. I assaborim la fusió de sabors que és Malàisia, una exòtica barreja de diferents races i cultures influenciades pels immigrants i pel govern colonial.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 L'Àsia culinària Completa!! 0000 2012-03-06 18:45:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.