Sèries

Kochikame

Any:
1996
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Crim
Descripció:
Kochikame no és ni un crit de guerra ni el nom d'un menjar japonès, Kochikame és el nom d'un anime que ha estat tot un fenomen al Japó. Acció i humor és barregen a la perfecció en aquesta sèrie que té com a protagonista un oficial de policia que, tot i ser una mica bandarra, té molta carisma i és fa estimar.

Kochikame, a l'igual que molts animes, primer era un manga creat per Osamu Akimoto, però degut a l'èxit obtingut pel manga no va tardar a estrenar-se la sèrie de televisió. Kochikame es va emetre per primera vegada l'any 1996 a la cadena japonesa Fuji TV i des d'aleshores s'ha mantingut líder d'audiència. Quin és el truc? Doncs bàsicament que estem davant d'un anime que combina perfectament l'humor amb l'acció i que té un protagonista molt atractiu. El "prota" de Kochikame és en Kankichi Ryotsu, un oficial de policia de la comissaria de Parc Kameari de Tòquio. A en Kankichi no li agrada massa treballar i no el podríem definir com un policia exemplar, però tot i ser una mica bandarra té molt bon cor i es fa estimar. A la comissaria no podrien viure sense ell, tots els companys se l'aprecien tot i que de vegades els fa perdre els nervis amb les seves idees de bomber. La gran preocupació d'en Ryo és fer-se multimilionari de manera fàcil i sempre s'empesca mil idees estrambòtiques per intentar convertir-se en un Roquefeller. A més d'en Kankichi a la comissaria també hi ha la Reiko, en Keiichi, en Daijiro, en Terai, la Komachi i la Naoko. Cada un d'aquests personatges té una personalitat molt definida i posar-los tots junts a la mateixa comissaria significa que la diversió esta assegurada.

A més del manga i la sèrie de televisió al Japó també s'han estrenat dos llargmetratges i tres musicals d'aquesta sèrie. Com pots veure Kochikame és realment tot un fenomen.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Kochikame 1996 2008-04-30 13:43:28

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.