Sèries

Investigadors (Eyes)

Any:
2005
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Crim, Misteri
Descripció:
Si et roben 100 dòlars, vés a la policia. Si te'n roben 100.000, truca a l'FBI. Però si ets el propietari d'una de les 500 empreses més riques del món i el cap financer acaba de malversar 100 milions de dòlars, truca a Judd Risk Management (JRM), una empresa d'investigadors privats del segle XXI que resol els problemes dels clients amb rapidesa i discreció. Aquesta és la carta de presentació d'"Investigadors", una sèrie d'intriga, produïda per l'ABC, en què es barregen les mentides, el xantatge i el risc.

Harlan Judd (Tim Daly) és un detectiu enginyós i impulsiu que dirigeix Judd Risk Management, una empresa que es dedica a resoldre casos impossibles de clients exclusius. Per fer-ho, recorre a l'alta tecnologia i actua sempre al límit de la llei. Al costat d'en Harlan, hi ha la despietada i eficient Nora Gage (Garcelle Beauvais-Nilon), despietadament eficient, i un equip d'individualistes convençuts, alguns dels quals amb les respectives històries i secrets, Harlan fa tot el que està a les seves mans per imposar-se en un món d'aliances inestables i lleialtat dubtosa.

En qualsevol dels casos poden arribar a tombar una empresa, fer perdre una fortuna personal o canviar la cara a un govern; això no és només un negoci, és un joc a mort amb víctimes reals. Els altres membres altament qualificats de JRM són: la investigadora associada Meg Bardo (actriu de sèries, A.J. LANGER), la fiscal de defensa criminal Leslie Town (actriu de sèries, LAURA LEIGHTON), l'investigador en cap Jeff McCann (actor de sèries, ERIC MABIUS), l'investigador principal Chris Didion (actor de sèries, RICK WORTHY) i la tècnica de vigilància Trish Agermeyer (actriu de sèries, NATALIE ZEA); tots amb els seus drames personals, alguns dels quals són gairebé tan substanciosos com els que ells mateixos hauran de resoldre. Harlan, malgrat tot, és un home honest en un món que requereix mètodes poc ortodoxos i una certa disposició per esquivar la llei.

"Investigadors" aporta aire nou a les sèries de detectius, reformula el gènere de forma divertida i eficient. Reuneix un ampli repartiment d'actors encapçalat per Tim Daly. Daly té una llarga trajectòria tant al cinema com a la televisió. Ha treballat en sèries com "Els Soprano", "The Nine, després de la por" i "El fugitiu", i en pel·lícules com, per exemple, "Basic", al costat de John Travolta i Samuel L. Jackson. Garcelle Beauvais-Nilon va ser una de les protagonistes de la sèrie "Models", produïda per Aaron Spelling. En el món del cinema, un dels darrers treballs ha estat a "Bad Company", una comèdia de Joel Schumacher amb Chris Rock i Anthony Hopkins.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV+DVB 1 1a. temporada Completa!! 2006 2007-10-17 19:35:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.