Sèries

L'Anne de Teules Verdes - Un nou començament (Anne of Green Gables: A New Beginning)

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama, Família
Descripció:
DURADA: 144 minuts. - MIDA: 1.37 G

Director: Kevin Sullivan

És l'any 1945 i l'Anne Shirley (Barbara Hershey, nominada a un Oscar i guanyadora d'un Globus d'Or), actualment una escriptora de mitjana edat amb èxit, torna a l'illa del Príncep Eduard per a una llarga estada. Un productor de teatre li proposa escriure una obra i en aquell moment ella hi accedeix. La feina, es diu a ella mateixa, la mantindrà ocupada, com a mínim prou ocupada per no parar boja pensant en el seu únic fill, que encara ha de tornar de la guerra.

El que realment l'acabarà distraient és un secret en forma de carta, escrita pel seu pare errant, i oculta durant molt de temps sota els taulons del terra a Teules Verdes. Mentre s'esforça per enllestir l'obra, l'Anne recupera records enterrats des de fa molts anys que li fan reviure l'època abans d'arribar com a òrfena a la granja de Teules Verdes. L'Anne es veu obligada a acceptar que es va inventar històries sobre la seva vida, després que la seva mare va morir i el seu pare la va abandonar. Durant aquell temps, l'Anne, encara petita (Hannah Endicott-Douglas, una jove promesa) és criada per una matriarca adinerada, l'Amelia Thomas (Shirley MacLaine, guanyadora d'un premi de l'Acadèmia) i la seva jove, la Louisa (Rachel Blanchard), fet que li canviarà la vida per sempre.

Al llarg d'un estiu memorable, l'Anne Shirley descobrirà la increïble veritat sobre el seu pare, els orígens de la seva recerca d'"ànimes bessones" i les arrels de la seva imaginació, brillant i màgica.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB L'Anne de Teules Verdes - Un nou començament Completa!! 2008 2011-01-12 01:16:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.