Sèries

L'Anne de Teules Verdes - La història continua (Anne of Green Gables - The Continuing Story)

Any:
2000
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, TVmovie, Minisèrie
Generes:
Drama, Família, Romàntic
Descripció:
Als 20 anys, l'Anne torna a Avonlea per primer cop des de la mort de la Marilla Cuthbert. A en Gilbert li han ofert un lloc de treball en un hospital de Nova York i convenç l'Anne perquè s'hi traslladi, ja que li ha trobat una feina en una gran editorial. La vida a la gran ciutat no és com s'havien imaginat. En Jack Garrison, un escriptor americà, roba el manuscrit de l'Anne i en Gilbert se sent frustrat per la manera com es treballa en un gran hospital de ciutat. L'Anne convenç en Gilbert de tornar a casa, a Avonlea, on podran casar-se i deixar enrere aquestes experiències que els han decebut tant.

Quan tornen a l'illa del Príncep Eduard, es veuen catapultats en la vida de la societat d'entreguerres. En Gilbert aviat sent la pressió de la comunitat i s'allista per fer de metge. L'Anne perd l'esperança quan en Gilbert és donat per desaparegut durant una missió, i això la portarà a travessar l'Atlàntic per trobar-lo. Aleshores es veurà envoltada per la fúria de la guerra. Un cúmul de situacions farà que l'Anne i en Jack Garrison, que ara treballa com a corresponsal de guerra, es coneguin. Ell viatja amb una jove francesa, la Colette, i el seu fill petit, en Dominic. La Colette mor durant un atac en un hospital de campanya. L'Anne descobrirà que en Jack treballa per als serveis d'intel·ligència americans, en un esforç per acabar la guerra. La seva relació la portarà a persuadir-lo perquè l'ajudi a trobar el seu marit. En Jack fracassarà en les seves promeses.

Quan la guerra s'està acabant, l'Anne troba en Gilbert, que s'obre pas pels atapeïts carrers d'una ciutat alemanya, poc després de ser alliberat d'un camp de presoners de guerra. En Jack mor. L'Anne està decidida a trobar el fill d'en Garrison. L'Anne i en Gilbert l'adoptaran abans de tornar a l'illa del Príncep Eduard.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 3 L'Anne de Teules Verdes - La història continua Completa!! 2000 2011-01-09 21:39:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.