Sèries

Erica (Being Erica)

Any:
2008
Categories:
Sèrie
Generes:
Comèdia, Drama, Fantasia
Descripció:
"Erica" és una sèrie on el "el salt quàntic" es retroba amb "Ally McBeal". Una comèdia de 40 minuts protagonitzada per l'Erica, una dona de 32 anys, irremeiablement soltera i que guanya just per anar tirant. Tot canvia quan una sèrie de contratemps li donaran una segona oportunitat: l'Erica podrà reparar els errors del passat per millorar el present.

"Erica" és una sèrie d'origen canadenc creada per Jana Sinyor i emesa per la cadena CBC. La sèrie consta de dues temporades de 13 i 12 episodis, respectivament, de 40 minuts de durada. La sèrie tindrà una tercera temporada que es va confirmar el maig d'aquest any.

A l'episodi pilot coneixem l'Erica, una dona de 32 anys, irremeiablement soltera i que guanya just per anar tirant. Els seus amics estan enfeinats organitzant casaments, comprant cases i ascendint en l'àmbit professional. Tothom va fent coses a la vida menys ella, que continua passiva.

A l'institut, l'Erica Strange creia que es faria gran, coneixeria l'home de la seva vida, faria carrera, tindria un parell de criatures maques i espavilades, i plegats cavalcarien cap a l'horitzó a la llum del capvespre. Però res d'això no ha passat.

Tot canviarà quan una sèrie de contratemps acabaran duent l'Erica a l'hospital, on coneixerà el misteriós doctor Tom, un terapeuta que sembla que ho sap tot, d'ella. El doctor li proposa un repte ben curiós: si desitja agafar les regnes de la seva vida, ell l'ajudarà. Desesperada, l'Erica accepta les condicions i, després d'una sessió de teràpia, breu i peculiar, on ella enumera els moments dels quals més s'ha penedit a la vida, es troba enviada enrere en el temps, cap al passat. L'Erica podrà reparar els errors del passat per millorar el present.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 2008 2010-10-14 13:29:04
DVB 2 2a. Temporada Completa!! 2009 2010-11-03 19:14:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.