Sèries

El joc de viure

Any:
1997
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
A l'Eulàlia, una noia de Lleida, de 23 anys, que estudia a Barcelona i que viu en una residència d'estudiants, li ha correspost part d'una herència inesperada: una tia de la seva mare ha mort sense fer testament. La torre on vivia la tia, en un barri de Barcelona, és ara de tots els nebots. Més ben dit, és de tots mentre no aparegui el testament que se suposa que va fer la tieta.

Mentre no se soluciona aquest litigi testamentari, l'Eulàlia se'n va a viure a la torre. Aquest pas representa un canvi essencial en la seva vida: total independència i possibilitat de conviure amb el seu noviet, Rafel Arbret, un professor jove de la universitat. Però les coses no són tan senzilles: a la torre, encara hi viu l'antiga minyona de la senyora, l'Assumpció, que es nega a anar-se'n; el nòvio de l'Eulàlia té seriosos problemes familiars que no li permeten posar-se a viure amb l'Eulàlia; la torre és massa gran per poder-la mantenir una sola persona i tots els parents es creuen amb el dret d'entrar i sortir de la torre quan volen. L'Eulàlia troba altres estudiants per compartir la torre, amb els quals també haurà de compartir problemes econòmics i de convivència.

A poc a poc, la torre serà com un imant que atraurà els personatges de les altres localitzacions importants de la sèrie, i passarà a ser el centre de tota mena de conflictes, entre melodramàtics i divertits, que repercutiran sobre tots els protagonistes. La torre, metàfora de la incertesa del futur, passarà a ser el símbol dels projectes dels més joves i de les il·lusions trencades dels més adults.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada Completa!! 1997 2010-09-26 13:24:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.