Sèries

Els fills robats

Any:
2006
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 3 hores, 9 minuts. - MIDA: 1,98 Gigues (Els dos capítols de la mini-sèrie junts en un sol arxiu))

Produccio: Televisió de Catalunya, Factotum Barcelona, RAI i Compagnia Leone cinematografic Direcció: Massimo Spano Guió: Laura Toscano, Franco Marotta Fotografia: Claudio Sabatini Música: Enrico Fabio Cortese Intèrprets: Antònia Liskova (Fey Von Hassel), Daniele Pecci (Detalmo Pirzio Biroli), Johannes Brandup (Alex Von Stauffenberg), Sergi Mateu (Doctor Goerdeler), Michael Mendl (Urlich Von Hassel), Hermann Bonnin (Home Gestapo), Carloa Stagnaro (Ilse Von Hassel), Marina Gatell (Almuth Von Hassel), Andrea Boschetti (Corradino), Alessandro Procesi (Robertino), Simone Contenta (Robertino 3 anys), Ester Bové (Emma), Rosella Gardini (Lotti), Francesco Salvi (Nonino), Simona Cavallari (Pia)

La Fey és la filla de d'un ambaixador alemany. A Roma coneix Detalmo, amb qui es vol casar. Malgrat que el seu pare no ho veu amb bons ulls, la situació es complica i acaba donant permís per al casament. Però el pare de la Fey ha estat destituït del seu càrrec perquè ha discrepat del partit nazi, i ara poden estar tots en perill. La guerra ha començat i Detalmo ha estat cridat a files. La Fey i els seus dos fills viuen en una masia vigilats de prop pels soldats nazis, ja que la noia és filla d'un desertor. Més endavant, el pare de la Fey col·labora en un atemptat contra Hitler i és assassinat. Llavors la Fey és arrestada només pel fet de ser la seva filla. Els nazis se l'emporten a una presó, on és interrogada i, allà mateix, a Innsbruck, separada dels seus fills. Al cap d'uns quants dies la porten amb altres presoners "especials", tots familiars de desertors. Sembla que els volen mantenir en vida, però les condicions són pèssimes.

Els nazis van traslladant el grup de presoners d'un lloc a un altre. Els presoners passen misèries, malalties..., però fan una pinya que els ajuda a sobreviure. Mentrestant, la Fey no es pot treure del cap els seus fills i el seu marit, que tampoc no sap on és. El dia de la rendició dels nazis alemanys, els soldats tenen previst fer volar l'autobús on porten els presoners especials. Però l'Àlex, amic i company de la Fey, aconsegueix salvar-los escapant-se i anant a buscar ajuda. Un cop acabada la guerra, Europa és un caos. Detalmo es torna a reunir amb la seva dona però, malgrat l'ajuda que busquen, no troben els fills robats.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Els fills robats Completa!! 2006 2009-12-20 18:44:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.