Sèries

La zona morta (The Dead Zone)

Any:
2002
Categories:
Sèrie
Generes:
Fantasia, Misteri
Descripció:
385 megues/capítol (aproximadament).

Una sèrie basada en els personatges i la història del best-seller de Stephen King "The Dead Zone", un thriller psicològic que combina l'acció, l'amor i els aspectes paranormals amb la recerca contínua de la justícia. Una producció de Lions Gate Television i Paramount International Television, que ha estat adaptat al mitjà televisiu per Michael i Shawn Piller.

La sèrie consta de 32 capítols, que se centren en Johnny Smith, un mestre de ciències interpretat per Anthony Michael Hall, la vida del qual canvia radicalment arran d'un greu accident de cotxe, que el deixa en coma durant sis anys. Abans de la col·lisió, Johnny tenia una vida gairebé perfecta, tot el que un home pot desitjar: una bona feina, una dona que l'estima, paper que interpreta Nicole de Boer; una mare, a qui cuida amb una atenció molt especial...

Arran de l'accident, però, el protagonista ha de lluitar per viure d'una forma diferent. Quan Johnny desperta del coma, descobreix que la seva mare ha mort i que la seva promesa s'ha casat amb un altre. A més, Johnny ha d'adaptar-se als seus nous poders mentals i a la clarividència, un "regal" que li ha donat l'incident amb l'automòbil. Gràcies a aquest sisè sentit, Johnny pot salvar un nen d'un foc, ajudar el seu metge perquè es retrobi amb la mare, que ell creia morta, i a donar les proves necessàries per arrestar un assassí en sèrie.

El director de la sèrie "Zona morta" és Robert Lieberman (Gaucho, 1997; "Fire in the Sky", 1993, i "All I Want for Christmas", 1991) i els seus productors executius, Michael Piller (cocreador i productor executiu de "Star Trek: Voyager", cocreador de "Star Trek: Deep Space Nine" i productor executiu de "Star Trek: The Next Generation") i Lloyd Segan (productor de "Crossworlds", entre altres films).
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB 1 1a. Temporada 2002 2008-01-23 13:56:13

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.