Programes de TV

El Foraster - 5a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1270 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
Català MP3 @ 128 kb/s Joint Stereo, 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El Foraster -5x01- Barceloneta
El Foraster surt del seu poble per endinsar-se en un dels barris amb més "salero" de Barcelona. Visitar la Barceloneta, per Quim Masferrer, serà com caure en una mena de Triangle de les Bermudes on t'hi sents atrapat. Un univers ple de personatges extravagants. Com en Josep, que convidarà el Foraster a pujar al seu quart de casa amb 25 ocells a dins; la Maria Dolors, que interrogarà el Foraster sobre la seva vida sexual, o com en Delfín, en Pitote i en Paquito el Chocolatero, un trio de jubilats que es passen el dia ballant a peu de platja. Però de totes les històries, n'hi ha una que el Foraster trigarà a oblidar. La que el portarà a sortir a la mar, de bon matí, amb els pescadors del barri. El que es preveu com un dia plàcid s'acabarà convertint en una aventura inesperada no apta per als que es maregen.
ed2k naroatna 1118 2017-04-28 01:16:02
El Foraster -5x02- Rupit
El Foraster passarà la nit més màgica de l'any, la nit de Reis, en un dels pobles amb més encant de Catalunya: Rupit. Quim Masferrer es tornarà a sentir com un nen mentre espera l'hora de la cavalcada al costat dels més petits del poble, amb qui obrirà regals i compartirà il·lusions. L'emoció o la sorpresa tenyiran les històries d'uns veïns que, l'endemà de Reis, van tots a l'una per representar el pessebre vivent. Però el Foraster descobrirà que l'alcalde i l'agutzil del poble se les tenen per veure qui fa què, i no se n'estarà de ficar-hi cullerada. Seran 48 hores plenes de la intensitat d'uns dies màgics, durant els quals el Foraster, a més a més, descobrirà el mètode "Ratafia" per vendre souvenirs als turistes, i s'emocionarà amb en Miquel, un home que, tot i perdre la seva dona, se segueix comunicant amb ella a través de la poesia.
ed2k naroatna 1149 2017-05-06 01:46:36
El Foraster -5x03- Gósol
Quim Masferrer arriba a Gósol, al Berguedà, i es planteja un repte: assolir el cim del Pedraforca. Intentarà pujar els 2.506 metres d'aquesta mítica muntanya després de passar la nit en un refugi de muntanya, pràcticament sense dormir i assessorat per un samurai. Però abans d'aquesta aventura, el Foraster visitarà el poble de Gósol durant la castanyada. En aquesta terra de misteris i llegendes, explorarà l'existència de les bruixes, escoltarà un concert sota terra, visitarà un pastor que viu al mig del bosc, i coneixerà el rector del poble, mossèn Ramon per recordar el gosolà més famós, mossèn Ballarín.
ed2k naroatna 1074 2017-05-12 22:06:30
El Foraster -5x04- Horta de Sant Joan
"El Foraster" més passat per aigua de tots. Quim Masferrer coneix Horta de Sant Joan entre xàfecs, tempestes i una tromba d'aigua que deixarà la pick-up embarrancada enmig dels boscos d'Horta, a tocar del Parc Natural dels Ports. Veurem si "El Foraster" se'n surt sol o necessita l'ajuda dels hortolans que ha conegut. Tots ells, personatges que El Foraster no oblidarà mai. Com l'Aila, que es dedica a fer rituals sioux per demanar que s'acabi l'època de sequera a Horta; la Piti, una dona que inunda el poble de pregons; o l'Eduardo, un antic músic de l'Orquestra Esmeralda, que va perdre la il·lusió per tocar el saxo.
ed2k naroatna 1062 2017-05-19 00:47:59
El Foraster -5x05- Calella de Palafrugell
Quim Masferrer visita Calella de Palafrugell en temporada baixa per trobar la Calella dels calellencs i es troba tot el contrari: cales plenes de gent de fora, més de 500 nedadors disposats a nedar mitja marató a mar obert. Però, després d'això, la calma arriba i "El foraster" s'endinsa en la Calella més autèntica, la de l'hivern. Amb els seus veïns visitarà un camp de patates on aparca l'helicòpter l'Elton John, coneixerà la primera persona que va sentir "Mediterraneo" de Serrat i viurà l'avorriment de la pesca de calamars.
ed2k r5004 1008 2017-05-25 20:45:44
El Foraster -5x06- Foradada
El Foraster puja a la seva "pick-up" per arribar a Foradada per passar-hi una nit de pel·lícula en un castell de pel·lícula. Una fortificació medieval situada a Foradada (95 habitants, comarca de la Noguera), residència dels senyors de Montsonís i barons d'Albi: Quim Masferrer no només dormirà al castell, també reunirà tot el poble inclosos el baró i la baronessa- per fer el monòleg. Entre armadures i escuts nobiliaris, repassarà alguns dels personatges que ha conegut, alguns d'ells dignes d'aparèixer en la millor de les històries de cavallers. En Josepó és un pagès que té poders paranormals; la Maria Dolors és una dona aficionada a collir caragols de nit, a la llum de les estrelles, i en Ferran i en Benjamí són dos amics que es passen el dia discutint, fins i tot quan surten a córrer junts. A Foradada, l'humor no fa distincions entre nobles i plebeus. Al castell n'hi haurà per a tothom.
ed2k naroatna 942 2017-06-03 00:35:43
El Foraster -5x07- Guils de Cerdanya
"El foraster" continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" per arribar a Guils, tot un altre món a l'altra banda del túnel del Cadí. "Hi ha gent que lloga un cotxe de luxe a Berga per passejar-se per la Cerdanya". El Foraster descobrirà, aquesta setmana, un altre món a l'altra banda del túnel del Cadí. A Guils de Cerdanya -530 habitants i el destí preferit de molts barcelonins-, Quim Masferrer descobrirà que esquiar sobre neu verge és millor que l'experiència del primer petó; comprovarà com els pagesos de la zona han de conviure amb les segones residències de futbolistes i empresaris; s'emocionarà amb la història de la Tuni, i coneixerà un home ben especial, en Francesc, que abasteix de llenya residències que semblen tretes de Beverly Hills.
ed2k naroatna 967 2017-06-21 00:53:20
El Foraster -5x08- Penelles
Aquesta setmana Quim Masferrer i el seu equip s’han desplaçat a Penelles per gravar un capítol d’ “El foraster” de TV3. Els veïns de la població de la Noguera s’han pogut creuar pels carrers amb l’humorista i alguns d’ells tindran el privilegi d’aparèixer al programa.
ed2k naroatna 992 2017-06-21 00:54:06
El Foraster -5x09- Masdenverge
"El foraster" continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" per anar a Masdenverge, on passarà les 48 hores més fantàstiques d'aquesta temporada. A Masdenverge 998 habitants, comarca del Montsià tot té una màgia i una força especials. Només cal veure les grans històries que Quim Masferrer trobarà en aquest petit poble de les Terres de l'Ebre, entre el Parc Natural del Ports i el Delta. El Foraster es quedarà bocabadat amb el grup de música més original de la zona, els "Llomillo"; viatjarà per l'espai gràcies als coets d'en Miquel i coneixerà la dona que, probablement, remuga més de tot Catalunya: la Carmensita. Atenció al seu lema: "La rabieta va que peta".
ed2k naroatna 995 2017-06-24 21:25:21
El Foraster -5x10- Andorra
"El foraster" continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" per anar a Masdenverge, on passarà les 48 hores més fantàstiques d'aquesta temporada. A Masdenverge 998 habitants, comarca del Montsià tot té una màgia i una força especials. Només cal veure les grans històries que Quim Masferrer trobarà en aquest petit poble de les Terres de l'Ebre, entre el Parc Natural del Ports i el Delta. El Foraster es quedarà bocabadat amb el grup de música més original de la zona, els "Llomillo"; viatjarà per l'espai gràcies als coets d'en Miquel i coneixerà la dona que, probablement, remuga més de tot Catalunya: la Carmensita. Atenció al seu lema: "La rabieta va que peta".
ed2k Adrià 1054 2017-07-01 22:03:54
El Foraster -5x11- Els paisatges del Foraster
El programa líder de les nits de dimecres atura la seva ruta pels pobles més petits de Catalunya amb un capítol especial: "Els paisatges del foraster". Persones i històries humanes, cada una particular, única. I d'alguna manera, totes relacionades amb la natura que les envolta, perquè som qui som en bona part pels elements del paisatge on hem nascut.

D'elements de la natura, aquesta temporada el Foraster n'ha viscut uns quants: neu, fred, pluja, muntanya, foc, estrelles, cel, mar... És per això que, en aquest capítol especial, Quim Masferrer tornarà a recórrer el paisatge natural i el paisatge humà dels pobles més petits de Catalunya.

En aquesta cinquena temporada del programa, "El foraster" ha visitat el barri de la Barceloneta, Rupit, Gósol, Horta de Sant Joan, Calella de Palafrugell, Foradada, Guils de Cerdanya, Penelles, Masdenverge i Andorra. El programa arriba a la pausa d'estiu reunint 481.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 19%. La seva visita a Guils de Cerdanya va reunir 626.000 espectadors amb una quota del 23,1%, fet que suposa el record de la temporada.

Els 10 capítols emesos han tingut 455.000 reproduccions a la carta (amb dades des del dia 24/04/2017 fins al 02/07/2017. La mitjana setmanal a la carta ha estat de 26.000 usuaris únics i 45.500 reproduccions. En els rànquings mensuals de consum de vídeo a la carta se situa entre els 5 primers. El capítol de la Barceloneta és el que ha tingut més reproduccions, 52.000. A les xarxes socials, el programa té 91.000 seguidors a Facebook i 15.500 seguidors a Twitter.
ed2k naroatna 939 2017-07-10 00:47:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.