Programes de TV

El Foraster - Especial Forasters a Madrid 2016

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1273 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
Català MP3 @ 128 kb/s Joint Stereo, 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El Foraster - Especial Forasters a Madrid 2016
Aquesta vegada el Foraster farà un viatge fora de Catalunya. Més de 600 km de carretera terra endins. Se'n va a la capital d'Espanya. Se'n va a Madrid. L'objectiu és conèixer com viuen els catalans que s'han instal·lat a la ciutat més gran de l'estat, tot i que com diuen els madrilenys, Madrid és com un poble, el poble més gran d'Espanya. Més de 6 milions d'habitants. I la majoria forasters, gent vinguda de tot arreu que han quedat atrapats per la capital.

Un viatge que serveix per saber com són els madrilenys, però també per saber, de retruc, com som els catalans, tant els que s'han quedat a Madrid com els que viuen a Catalunya. I queda clar que els madrilenys són més directes, més vitalistes, més avesats a gaudir del moment, del "hoy es hoy y mañana Dios dirá", mentre que els catalans som més de donar voltes a les coses, més reflexius i més pendents de quedar bé i del què diran. Durant tres dies, el Foraster anirà amunt i avall de la capital escoltant les experiències dels forasters catalans a Madrid.

Entrevistarà cares conegudes, com el corresponsal de TV3 a Madrid, en Josep Capella, que fa vint anys que es mou entre els lleons del Congrés, o el periodista Carles Francino, que ja fa deu anys que treballa a la Cadena Ser. O el Santi Villas, que va venir a Madrid per quinze dies i ja hi porta 12 anys. Com diu ell mateix, a Madrid no hi vius, a Madrid t'entretenen.I entrevistarà cares anònimes.

El ventall de catalans a Madrid és amplíssim. Coneixerem la Mercè, que hi porta 47 anys i encara s'enyora de Catalunya, o en Marc, que només fa tres mesos que hi viu i ja coneix els bars més peculiars de la capital; en Toni, que només arribar a Madrid es va canviar el nom i la manera de vestir; l'Oriol, que planta tomàquets de sucar al balcó perquè al mercat són caríssims, o en Juanma, un enamorat de la capital que es capaç d'ensenyar-te a parlar amb accent madrileny en un minut.
ed2k naroatna 1273 2016-06-21 00:56:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.