Programes de TV

El gran què

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Humor
Descripció:
Televisió de Catalunya fa una aposta per l'humor i l'entreteniment, la tarda del diumenge, amb un nou programa, "El gran què". Amb una estructura flexible, amb gran varietat de seccions i accions imprevistes, tindrà com a presentador el Berto.

"El gran què" és una producció d'El Terrat per a TVC, que omplirà, a partir de les 16.25, 90 minuts de la graella de tarda dels diumenges, una franja horària avorrida per a molt gent. El Berto ha rebut l'encàrrec d'animar-la. Però qui és el Berto? Tal com ell mateix afirma en el seu blog de presentació (http: //blogs.ccrtvi.com/elgranque.php), el nom i cognom és Berto Romero. Va néixer el 1974 a l'emblemàtica població de Cardona, és actor, forma part del grup teatral El Cansancio i és guionista i humorista.

I ara el Berto debuta a la televisió per fer d'eix i de conductor d'"El gran què", un programa de tarda, familiar i imprevisible com les famílies actuals, en què es barregen els conceptes i les actituds més tradicionals amb les idees i les formes modernes i trencadores. Famílies com les del Berto, on hi ha una mare possessiva, un tiet rondinaire i un germà difícil.

Aquest ambient familiar en què viu el Berto condiciona, fins i tot, la marxa del programa, que no comença al plató, ja que la seva mare no el deixa marxar de casa fins que no hagi berenat, perquè el berenar del fill és sagrat. Per tant, "El gran què" emetrà les primeres imatges des del dormitori del Berto, via càmera web, el mateix sistema que farà servir també per acomiadar-se, per pantalla, fins a la setmana següent. Tanmateix, mantindrà el contacte amb els espectadors a través d'un contestador automàtic i el seu blog, on espera rebre elogis, crítiques, consells, suggeriments, etc.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Temporada Única 2007 2007-10-25 16:36:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.