Programes de TV

Barçòvia

Any:
2006
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Esports, Humor
Descripció:
"Barçòvia" és la capital del futbol. Lluny de ser un nou "Polònia", "Barçòvia" és un "late night" en rigorós directe dedicat al futbol en general, al Barça en particular, i adreçat a un ample ventall de públic: homes i dones de qualsevol edat i de qualsevol equip.

L'objectiu de "Barçòvia" és convertir l'actualitat en humor. I fer riure a tothom, dugui la samarreta que dugui. Sigui quin sigui el seu ocell preferit. El repte és fer un programa distès, d'humor, futbol i Barça, en què tothom es trobi còmode. I fer riure.

Queco Novell, el presentador del nou programa, convidarà cada dimecres al plató de "Barçòvia" l'anomenat "Comitè de Competició", format per cinc professionals de reconegut prestigi vinculats a l'entorn del futbol. Amb ells es debatrà sobre temes de l'actualitat futbolística i culer, en què serà el cos principal del programa.

Però "Barçòvia" és molt més que això, i actors com Toni Albà, David Olivares, Javier Giménez i Marta Corral irrompran a plató encarnant personatges anònims o coneguts del món del futbol i participant en gags de què gaudiran en directe les vuitanta persones que visitin "Barçòvia" com a públic.

Sergi Mas copresentarà Barçòvia i acompanyarà en Queco a la taula. Serà l'encarregat de repassar les millors jugades de la jornada. Però ho farà com mai s'ha vist a la televisió. Per què fer servir una pantalla tàctil quan es poden usar els jugadors de carn i ossos?
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Única Completa!! 2006 2007-10-25 16:24:18

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.