Pel·lícules

Gossos

Any:
2001
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
Durada: 1h 32 minuts. - Mida: 800 megues.

Producció: Televisió de Catalunya i Oberon Cinematogràfica amb la col·laboració del departament de Cultura de la Generalitat, 2001 Direcció: Romà Guardiet / Durada: 91 minuts Guió: Jordi Galceran i Lluís Arcarazo Fotografia: Elisabeth Prandi (color) Intèrprets: Emma Vilarasau (Glòria), Laura Conejero (Eva), Lluís Homar (Víctor), Francesc Garrido (Santi)

Víctor i Glòria són un matrimoni de treballadors relativament estable. Víctor perd la feina a causa d'un accident laboral i li concedeixen la invalidesa permanent. A partir d'aquí, la seva vida i, en conseqüència, la relació amb la seva dona, pateixen un deteriorament progressiu. La situació s'agreuja amb l'arribada de la germana de Glòria, Eva. Víctor i Eva inicien una relació sense que Glòria ho sàpiga. Quan Eva vol tallar-la, Víctor no ho permet i acaba forçant-la. Tot això fa que Víctor entri en una espiral d'assetjament i de violència que cap de les dues dones no pot aturar. Eva i Glòria arriben al convenciment que pot acabar matant-les si no hi fan res.

L'Eva proposa a l'amic i company de cacera d'en Víctor, en Santi (Francesc Garrido), que a canvi de diners simuli un accident de caça. En Santi, que en principi s'hi nega, acaba acceptant, empès pels seus problemes personals.

A l'hora de la veritat, però, no s'atreveix a fer-ho. Al contrari. Quan són al camp, en Víctor pateix una caiguda i en Santi el porta a l'hospital. L'estada a l'hospital fa que en Víctor es replantegi la seva actitud fins llavors. Quan surt és un altre home. L'Eva i la Glòria no es creuen aquest canvi. Estan convençudes que, quan es refaci, tornarà a perseguir-les i a amenaçar-les. Decideixen acabar la feina elles mateixes i enverinen el menjar que en Víctor s'endú de cacera.

En Víctor, que aquell dia ha tornat a caçar acompanyat d'en Santi, li explica el motiu del seu canvi d'actitud. Està malalt de mort. En Víctor dóna una part del seu dinar als gossos i veu com es moren abans que a ell li faci efecte. S'adona que ell també ha pres verí, però no fa res per intentar salvar-se. En Víctor mor. L'Eva i la Glòria són empresonades.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Gossos 2001 2008-07-26 20:51:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.