Pel·lícules

Taràntula (Tarantula)

Any:
1955
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Ciència Ficció, Terror
Descripció:
Durada: 80 minuts. - MIDA: 1,30 GiB

País: EUA Direcció: Jack Arnold Guió: Martin Berkeley, Robert M. Fresco (Historia: Jack Arnold, Robert M. Fresco) Música: Henry Mancini, Herman Stein Fotografia: George Robinson (B&W) Intèrprets: John Agar, Mara Corday, Leo G. Carroll, Nestor Paiva, Ross Elliott, Edwin Rand, Raymond Bailey, Hank Patterson, Bert Holland, Steve Darrell, Clint Eastwood

Taràntula és un film en blanc i negre de ciència ficció, dirigit per en Jack Arnold l'any 1955.

En un laboratori aïllat, el professor Gerald Deemer (Leo G. Carroll) cerca un aliment que permetria alleujar la fam que amenaça de provocar el creixement de la població humana. Els seus experiments han portat a certs resultats, però a costa de seriosos desenganys. Un dia que s'ha absentat, dos dels seus col·legues s'injecten l'aliment, amb conseqüències espantoses que els condueixen progressivament a la mort pel que sembla ser l'acromegàlia. Un dels dos mor, mentre l'altre ataca el professor i li injecta el producte abans de morir. Mentre es barallen, una taràntula gegant que també ha rebut una injecció surt de la seva gàbia. Des de llavors, no deixa de créixer.

L'àudio català, capturat pel company Debordista s'ha afegit a una versió remasteritzada del film, de molt bona qualitat. L'àudio anglès s'ha conservat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB Taràntula 1955 2017-05-17 22:11:33

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.