Pel·lícules

Resident Evil: Extinció (Resident Evil: Extinction )

Any:
2007
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Ciència Ficció, Terror, Thriller
Descripció:
DURADA: 95 minuts. - MIDA: 2,40 Gb (Versió HD)

Direcció: Russell Mulcahy. Països: USA i Alemanya. Gènere: Acció, terror, ciència-ficció. Interpretació: Milla Jovovich (Alice), Oded Fehr (Carlos Olivera), Ali Larter (Claire), Iain Glen (Dr. Isaacs), Ashanti (Betty), Chris Egan (Mikey), Spencer Locke (K-Dt), Jason O'Mara (Albert Wesker), Mike Epps (L.J.). Guió: Paul W.S. Anderson; basat en el videojoc de Capcom. Producció: Bernd Eichinger, Samuel Hadida, Robert Kulzer, Jeremy Bolt i Paul W.S. Anderson. Música: Charlie Clouser. Fotografia: David Johnson. Muntatge: Niven Howie. Disseny de producció: Eugenio Caballero. Vestuari: Joseph Porro.

Alice (Milla Jovovich) i la resta de supervivents de la catàstrofe de Raccoon es disposen a creuar el desert de Nevada amb l'esperança d'arribar a Alaska abans que la Corporació Umbrella els atrapi.

Resident Evil: Extinció (Resident Evil: Extinction) és una pel·lícula de 2007 que s'enquadra en els gèneres de terror, acció i ciència ficció, també classificada com una pel·lícula postapocalíptica i de zombis. És la tercera entrega d'una sèrie d'adaptacions fílmiques basades en el videojoc de survival horror desenvolupat per Capcom: Resident Evil. La pel·lícula segueix a la protagonista, Alice, i a un grup de supervivents que intenten viatjar a través del desert Mojave fins a Alaska en un afany d'escapar d'un apocalipsi zombie.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Versió SD 2007 2008-05-26 13:46:37
HDDVD+DVD Versió HD 720p 2007 2012-05-30 23:42:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.