Pel·lícules

La conspiració (The Conspirator)

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Crim, Drama, Història
Descripció:
DURADA: 122 minuts. - MIDA: 1,53 Gb.

PAÍS: EUA PRODUCCIÓ: The American Film Company / Wildwood Enterprises DIRECCIÓ: Robert Redford GUIÓ: Gregory Bernstein, James D. Solomon MÚSICA: Mark Isham FOTOGRAFIA: Newton Thomas Sigel INTÈRPRETS: james McAvoy, Robin Wright, Kevin Kline, Evan Rachel Wood, Danny Huston, Justin Long, Tom Wilkinson, Alexis Bledel, Johnny Simmons, Norman Reedus, Jonathan Groff, James Badge Dale, Toby Kebbell, Stephen Root, Colm Meaney

El 1865, després de l'assassinat d'Abraham Lincoln, vuit persones són detingudes i acusades de conspirar per matar el president, al vicepresident i al secretari d'Estat. Entre elles està Mary Surratt (Robyn Wright), l'ama d'una pensió, on John Wilkes Booth (Toby Kebbell), l'autor material del magnicidi, i els seus còmplices es van reunir i van planejar l'atemptat.

Mentre el ressentiment contra el Sud domina a les autoritats de Washington, el jove advocat Frederick Aiken (James MacAvoy), heroi de guerra unionista, es veu obligat a defensar a Surrat davant un tribunal militar. No obstant això, molt aviat comença a sospitar que la seva defensada podria estar sent utilitzada com a esquer i ostatge per capturar el seu fill John (Johnny Simmons). Amb el país sencer en contra de Surratt, Aiken és l'únic que es troba en condicions d'esbrinar la veritat i salvar-li la vida.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD La conspiració 2010 2012-04-04 22:01:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.