Pel·lícules

Què t'hi jugues, Mari Pili

Any:
1991
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia
Descripció:
DURADA: 82 minuts. - MIDA: 700 megues

Idioma versió original: català Producció: Ventura Pons per a Els Films de la Rambla, 1990 (Espanya) Direcció: Ventura Pons Guió: Joan Barbero Fotografia: Macari Golferichs (color) Música: Xavier Capellas Intèrprets: Mercè Lleixà (Mari Pili), Núria Hosta (Marta), Blanca Pàmpols (Sole), Pep Munné (Pep), Marc Martínez (Angel), Fernando Guillén (Enric)

Sole, una bona estudiant d'Econòmiques, ingènua, tímida i amb algun quilo de més. Mari Pili, desperta, felina, agressiva, tendra, caixera d'una hamburgueseria d'estil americà. I Marta, rossa, atractiva, independent, dinàmica, cap de vendes d'una cadena de joieries. Les tres noies comparteixen pis a la Barcelona preolímpica. Un matí d'estiu, mentre netegen la cuina, cosa que no és el seu fort, es queixen de com n'arriba a ser de complicat el ritual de buscar parella.

Tenint en compte que el desig de lligar és únicament "un estat anímic que predisposa a acceptar un membre del sexe contrari", Sole es pregunta quina necessitat hi ha d'esperar el cap de setmana per embolicar-se amb el primer que els pregunti el nom. Marta, que no està per brocs, proposa passar a l'acció i deixar-se estar de preàmbuls. Tres dones disposades a caçar poden fer destrosses.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Què t'hi jugues, Mari Pili 1991 2012-03-15 19:42:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.