Pel·lícules

Us haig d'explicar una història (Mine vaganti (Loose Cannons))

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Drama, Romàntic
Descripció:
DURADA: 108 minuts. - MIDA: 1,36 G

Idiomes: català-italià.

PAÍS: Itàlia PRODUCCIÓ: Fandango / Rai Cinema / Apulia Film Commission / Provincia di Lecce DIRECCIÓ: Ferzan Ozpetek GUIÓ: Ferzan Ozpetek, Ivan Cotroneo MÚSICA: Pasquale Catalano FOTOGRAFIA: Maurizio Calvesi REPARTIMENT: Riccardo Scamarcio, Nicole Grimaudo, Alessandro Preziosi, Dario Bandiera, Ennio Fantastichini, Lunetta Savino, Elena Sofia Ricci, Ilaria Occhini, Bianca Nappi, Carolina Crescentini

PREMIS: Premis del Cine Europeu (2010): Nominada millor música. - Premis David di Donatello (2010): 2 Nominacions (Nominada millor pel·lícula)

En Tommaso és el membre més jove de l'extensa i excèntrica família Cantone, propietària d'una fàbrica de pasta a Puglia. La seva mare Stefania és una dona encantadora però asfixiada per les convencions burgeses. El seu pare Vincenzo té unes expectatives desorbitades sobre els seus fills. La seva germana Elena és una mestressa de casa frustrada. El seu germà Antonio treballa amb el seu pare a la fàbrica de pasta, i finalment hi ha la seva rebel àvia, atrapada en el record d'un amor impossible. En Tommaso, que aspira a ser escriptor, torna a casa per assistir a un important sopar familiar durant el qual el seu pare els vol lliurar la direcció de la fàbrica al seu germà i a ell. Resolt a fer valer la seva elecció personal, Tommaso planeja anunciar en el sopar que és gai. Però aquesta nit, quan es disposa a parlar, se li avança el seu germà que, per sorpresa de tots, també té una història per explicar.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Us haig d'explicar una història 2010 2011-05-14 20:30:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.