Pel·lícules

Mares i filles (Mother and Child)

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 125 minuts. - MIDA: 1,30 Gb

PAÍS: EE.UU. PRODUCCIÓ: Coproducción EEUU-España; Everest Entertainment / Mockingbird Pictures / Cha Cha Cha DIRECCIÓ: Rodrigo García GUIÓ: Rodrigo García MÚSICA: Ed Shearmur FOTOGRAFIA: Xavier Pérez Grobet REPARTIMENT: Naomi Watts, Annette Bening, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, Amy Brenneman, David Morse, Marc Blucas, Jimmy Smits, Lisa Gay Hamilton, Elpidia Carrillo, Carla Gallo, Tatyana Ali, Brittany Robertson, David Ramsey, Ahmed Best

(Melodrama. Família. Adopció. Cinema independent USA)

Mares i filles(títol original en anglès, Mother and Child) és una pel·lícula dramàtica coral de 2009 escrita i dirigida per Rodrigo García Barcha. Alejandro González Iñárritu, Alfonso Cuarón i Guillermo del Toro s'uneixen a García per plasmar amb gran destresa el poderós lligam que existeix entre una mare i el seu fill.

Davant de la insistència de la seva mare, Karen (Annette Bening) va donar en adopció la filla que va tenir amb 14 anys. Ara, 36 anys més tard, mentre segueix lamentant la pèrdua de la seva filla, troba a un home que està disposat a donar-li una família i una mica d'alegria a la seva vida. Elizabeth (Naomi Watts) és aquella nena que ara ha d'enfrontar-se als seus propis problemes de família, sexualitat i poder. I, mentrestant, Lucy (Kerry Washington) està esperant un nen que no vol.

La cinta es va estrenar el 14 de setembre de 2009 al Festival Internacional de Cinema de Toronto.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Mares i filles 2009 2011-01-06 00:24:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.