Pel·lícules

La casa del llac (The Lake House)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Fantasia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 105 minuts. - MIDA: Mida: 858MB

Alejandro Agresti. País: EUA. Guió: David Auburn; basat en la pel·lícula "Siworae" (Il mare) de Lee Hyun-seung. Producció: Doug Davison i Roy Lee. Música: Rachel Portman. Fotografia: Alar Kivilo. Intèrprets: Keanu Reeves (Alex Wyler), Sandra Bullock (Dra. Kate Forster), Dylan Walsh (Morgan), Shohreh Aghdashloo (Dra. Anna Klyczynski), Christopher Plummer (Simon Wyler), Ebon Moss-Bachrach (Henry Wyler), Willeke van Ammelpooy (Madre de Kate), Lynn Collins (Mona), Mike Bacarella (Mulhern), Scott Elias (Doug).

Amb la sensació que és el moment per fer un canvi en la seva vida, la Dra Kate Forster (Sandra Bullock) abandona el seu treball als afores d'Illinois per treballar en un atrafegat hospital de Chicago.

Una cosa que li fa cosa deixar enrere, però, és la bellíssima i original casa que ha estat llogant, un refugi ampli i d'alt disseny amb enormes finestrals que donen a un tranquil llac. És un lloc que la fa sentir totalment lliure. De camí a la ciutat, Kate deixa una nota en la bústia dirigida al pròxim inquilí de la casa del llac, demanant-li que li enviï el correu que li arribi. Però quan el següent inquilí arriba, veu una cosa molt diferent.

Alex Wyler (Keanu Reeves), un talentós però frustrat arquitecte que treballa en una seu de construcció propera, troba la casa del llac molt abandonada: polsosa, bruta, i el jardí envaït de mala herba. La casa té un significat especial per Alex. En els temps feliços la va edificar el seu pare (Christopher Plummer). Alex es compromet a tornar a la propietat la seva bellesa original. No fa cas a la nota de Kate fins a dies després. Alex li escriu. Tots dos passen per un moment de la seva vida en el qual estan lluitant contra els seus decepcions passades i intentant començar de nou.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La casa del llac 2006 2010-10-27 00:00:25

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.