Pel·lícules

Bob Esponja, la pel·lícula (The SpongeBob SquarePants Movie)

Any:
2004
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Família
Descripció:
DURADA: 90 minuts. - MIDA: 1.28 GiB

DIRECCIÓ: Stephen Hillenburg. PAÍS: EUA. GUIÓ: Stephen Hillenburg, Derek Drymon, Tim Hill, Kent Osborne, Aaron Springer i Paul Tibbitt; basat en els personatges creats per Stephen Hillenburg. PRODUCCIÓ: Stephen Hillenburg i Julia Pistor. MÚSICA: Gregor Narholz. FOTOGRAFIA: Jerzy Zielinski. Doblatge original: Tom Kenny (Bob esponja), Bill Fagerbakke (Patrick), Clancy Brown (Sr. Krabs), Rodger Bumpass (Calamardo), Doug Lawrence (Plankton), Alec Baldwin (Dennis), Scarlett Johansson (Mindy), Jeffrey Tambor (Rei Neptú).

Ah, què plàcida i senzilla és l'existència a Baixos de Bikini, on la llar és una pinya i just a la volta de la cantonada, al Crustaci Cruixent, sempre et serveixen un deliciós Krank Kruixent fresc i calentet... Però aviat el món veurà com es poden torçar les coses en aquest paradís submarí que és la llar de Bob Esponja.

Bob i el seu amic, la poc espavilada estrella de mar Patrick s'embarquen en una odissea que els porta a descobrir nous mons i perillosos monstres, per el camí descobreixen també que ser un nen no està tan malament després de tot i l'heroi submarí més innocent de la història va a aprendre algunes veritats de la vida quan en companyia de Patrick viatja a Shell City per rescatar la corona robada del rei Neptú.

Nedant entre taurons i altres dolents marins, Bob viatja fins on cap altra esponja ha arribat abans, en aquesta absorbent aventura aquàtica.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Bob Esponja, la pel·lícula 2004 2010-04-27 22:14:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.