Pel·lícules

Un cos al bosc

Any:
1996
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Thriller
Descripció:
DURADA: 91 minuts . - MIDA: 891 Megues

Idiomes: català-castellà

Director: Joaquim Jordà Producció: Els Quatre Gats Audiovisuals, S.L., Sociedad Gral. Dchos. Audiovisuales, S.A. i Films de l'Orient, S.L. Guió: Joaquim Jordà Fotografia: Carles Gusi Música: Sergi Jordà i les cançons: Amanita Faloide (Albert Gil i Sergi Jordà) interpretada per Whisky'ns Cullons Ars Eròtica (Pau Riba) interpretada per Pau Riba & O.M Direcció artística: Antonio Belart Muntatge: Iván Aledo Intèrprets: Rossy de Palma (Tinent Cifuentes), Núria Prims (Montse), Ricard Borràs (Jaume), Joan Masdeu (Rocky Rock), Lamin Cham (Mabwa), Pep Molina (Safont), Julieta Serrano (Marieta), Jaume Valls (Pep), Mingo Ràfols (Lluís), Antoni de Planell (Caçador 1.), Carles Puig (Caçador 2.), Pep Tossar (Caçador 3.), Marián Valera (Encarregada), Ariadna Corbella (Prostituta cotxe), Francesc Rocamora (Home cotxe), Emma Gómez (Secretària), Francesc Solé (Guitarrista), José Luis Sánchez (Baix), Jordi Queralt (Bateria), Daniel Medrán (Guàrdia Civil), Domina Zara (Ama).

Sinopsi: Un grup de caçadors descobreix enmig del bosc el cos mig despullat d’una noia amb clars indicis d’haver estat assassinada. Es tracta d’una jove de la zona als qui tots coneixen. Denuncien el descobriment a les autoritats i quan tornen al lloc es troben la cara del cadàver totalment destrossada. A partir d’aleshores, la tinent Cifuentes de la Guàrdia Civil s’encarrega de la investigació del cas. La tinent interroga a tot aquell que havia tingut algun tipus de relació amb la víctima durant les darreres hores.

Consideracions: Aquesta pel·lícula suposà el retorn a la direcció de Joaquim Jordà, desprès d’uns anys dedicat exclusivament a la tasca de guionista per altres directors. Va rebre, entre altres, el Premi Ciutat de Barcelona i el premi “Alcances” a la millor pel·lícula de 1997. El treball de Rossy de Palma com a tinent de la Guàrdia Civil li va valer les millors crítiques de la seva carrera i un gran reconeixement.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Un cos al bosc 1996 2010-04-16 21:29:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.