Pel·lícules

Doraemon i el regne d'en Kibo (Doraemon: Nobita to midori no kyojinden)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Família, Fantasia
Descripció:
Durada: 112 minuts. - Mida: Mida: 1.52 GiB

Idiomes: Català, Basc, Gallec

Direcció: Ayumu Watanabe. País: Japó. Guió: Hiroshi Ônogi, basant en els comic del Fujiko F. Fujio. Producció: Asatsu-DK. Intèrprets (veus): Wasabi Mizuta, Megumi Oohara, Yumi Kakazu, Subaru Kimura, Tomokazu Seki, Greg Baldwin, Megan Cavanagh, Chiaki, Mark DeCarlo, Debi Derryberry, Jack De Sena, Chiaki Fujimoto, Jeffrey Garcia, Maki Horikita, Tom Kenny, Carolyn Lawrence, Rob Paulsen, Crystal Scales, Zach Tyler.

Doraemon i el regne d'en Kibo és una emocionant història en un món de fantasia ple de criatures fantàstiques en el què els nostres amics lluiten en defensa de l'ecologia i del medi ambient.

En una excursió a la muntanya, Nobita centra la seva atenció en un arbret abandonat en un abocador. Sense dubtar-ho, decideix que s'ha de trobar un lloc on plantar-lo. Després de comentar-ho a en Doraemon, se'ls acut que l'habitació d'en Nobita és un lloc idoni, i perquè creixi sa i fort, ruixen la planta amb un producte que el gat del futur extreu de la seva butxaca màgica. Al cap d'una nit, la poció ha tingut una reacció inesperada: l'arbre pren vida i es converteix en una divertida criatura vegetal d'allò més hiperactiva a la qual bategen com Kibo!

Amb l'ajuda del sempre alegre Kibo, la colla decideix netejar el turó de totes les escombraries que s'hi han anat acumulant en els últims temps. Al bosc, on abans hi havia arbres ara només hi ha forats. Les ciutats estan guanyant terreny i en les antigues zones forestals ara es construeixen edificis. Ha arribat l'hora de prendre mesures contra el deteriorament del medi ambient.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Doraemon i el regne d'en Kibo 2008 2009-12-02 19:35:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.