Pel·lícules

Perseguint la Betty (Nurse Betty)

Any:
2000
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Crim, Romàntic, Thriller
Descripció:
Durada: 108 minuts. - Mida: 878 MiB

Direcció: Neil Labute. País: Estats Units i Alemanya. Guió: James Flamberg i John C. Richards. Producció: Pacifica Films, Gramercy Pictures, IMF, Propaganda Films i ab'-strakt pictures. Música: Rolfe Kent. Fotografia: Jean-Yves Escoffier. Intèrprets: Renée Zellweger (Betty Sizemore), Morgan Freeman (Charlie), Chris Rock (Wesley), Greg Kinnear (doctor Ravell), Aaron Eckhart (Del Sizemore), Tia Texada (Rosa Hernandez).

En un petit poble de Kansas, Betty, cambrera d'un restaurant, celebra el seu trentè aniversari. Quin ha estat el resultat d'aquests trenta anys? La resposta és no molt. Treballa molt dur i li aprecien poc al seu lloc de cambrera en un restaurant local. El seu marit Del, un mesquí venedor de cotxes de segona mà, està massa ocupat amb la seva amant per a recordarse'n de comprar un regal per a la seva dona. Però almenys Betty té una via d'escapament que és el Dr David Ravell, l'atractiu heroi de "Una raó per estimar", el seu culebró favorit.

Aquesta mateixa nit, Betty està enganxada al televisor veient "Una raó per estimar" quan un parell de matons, Charlie, el més gran i més experimentat de tots dos, i el jove i nerviós Wesley, passen a fer-li una visita a Del, i sense ser conscient del que està passant, Betty veu els dos homes assassinar Del per robar un carregament de drogues ocult en el maleter d'un dels cotxes que acaba de rebre, un Buick que per casualitat Betty ha agafat prestat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Perseguint la Betty 2000 2009-11-08 03:02:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.