Pel·lícules

25 quirats (25 kilates)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Thriller
Descripció:
Durada: 84 minuts. Mida: 1,00 GB

Direcció: Patxi Amézcua. País: Catalunya. Guió: Patxi Amézcua. Producció: José Nolla i Sergi Gallardo. Música: Lu Mascaró. Intèrprets: Francesc Garrido, Aida Folch, Manuel Morón, Joan Massotkleine, Ignasi Abadal, Héctor Colomé, Maria Lanau, Carolina Montoya...

La gran ciutat és l'hàbitat perfecte per a buscagatoses, estafadors, lladres, matons, mafiosos i policies corruptes. ABEL és un tipus solitari que es dedica a cobrar deutes a morosos per mètodes expeditius. KAY, una jova que es dedica a robar cotxes i donar petits cops. El seu pare, SEBAS, un perista ficat sempre en embolics, sempre amb deutes, sempre estafant a uns per a saldar comptes amb uns altres. GARRO, un inspector de la brigada anti-atracaments de dubtosa honestedat.

Uns atracadors kosovars. Uns matons mexicans. Un sicari turc... Una variada fauna de delinqüents en la jungla d'asfalt que és la gran ciutat... Tots farts de la vida que duen. Tots desitjant donar l'últim cop, el gran cop... Una borsa plena de joies pot ser la solució.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD 25 quirats 2004 2009-09-06 17:39:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.