Pel·lícules

La terra oblidada pel temps (The Land That Time Forgot)

Any:
1975
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Aventures, Ciència Ficció
Descripció:
DURADA: 84 minuts (1h 24 min). - Mida: 854 Gb

PAÍS: EUA i Regne Unit GUIÓ: James Cawthorn, Michael Moorcock (Novel·la: Edgar Rice Burroughs) MÚSICA: Douglas Gamley FOTOGRAFIA: Alan Hume PRODUCCIÓ: Amicus Productions DIRECCIÓ: Kevin Connor REPARTIMENT: Doug McClure, John McEnery, Susan Penhaligon, Keith Barron, Anthony Ainley, Godfrey James, Bobby Parr, Declan Mulholland, Ben Howard, Roy Holder, Andrew McCulloch

Durant la Primera Guerra Mundial, un submarí que duu presoners de guerra canvia el rumb sobtadament, i es perd dins el mar. La nau acaba recalant en una desconeguda illa de l'Antàrtic, que sembla deshabitada. El que ningú sospita és que allà s'hi amaga un món perdut, ple d'éssers extingits a la resta del planeta i que suposen una veritable amenaça per a la supervivència dels humans.

Nota: No s'ha pogut incloure la Versió Original (anglès) perquè en el DVD porten títols VTS diferents i entre ells tenen durades molt diferents. Suposo que la versió en català (també la versió en castellà) estan 5 minuts retallades de la de l'anglès.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD La terra oblidada pel temps 1975 2009-08-05 13:50:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.