Pel·lícules

Mare Teresa (Madre Teresa)

Any:
2003
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Minisèrie
Generes:
Biografia, Història
Descripció:
Durada: 1 hora, 28 minuts i 13 segons. - Mida: 922 Megues (Primera part)

Durada: 1 hora, 25 minuts i 30 segons. - Mida: 800 Megues (Segona Part)

Producció: BocaBoca Producciones, SL i Euro Ficción SL (2003) Coproduït per Lux Vide Direcció: Fabrizio Costa Producció: Luca Bernabei, Peter Maggi Guió: Francesco Sacardamaglia i Massimo Cerofolini Música: Guy Farley Fotografia: Giovanni Galasso Intèrprets: Emily Hamilton, Enzo De Caro, Guillermo Ayesa, Ingrid Rubio, Laura Morante, Michael Mendl, Neil Stuke, Olivia Hussey, Sebastiano Somma, Valeria Cavalli

Calcuta, 1950. Una ciutat caòtica i plena de persones abandonades a la seva sort malalts i pobres que, sense esperança de sobreviure, vagaregen pels carrers. El Vaticà hi envia el pare Sullivan per recollir informació sobre la Mare Teresa, la persona responsable de la petició de creació d'una nova congregació dedicada íntegrament a tenir cura de les persones més necessitades de la ciutat. Impressionat per la seva senzillesa i per la seva dedicació absoluta als més necessitats, el pare Sullivan decideix fer un tomb a la seva vida i unir-se a la Mare Teresa en la seva àrdua tasca, i intercedeix davant el Vaticà per aconseguir el permís necessari per crear l'Orde de les Missioneres de la Caritat.

Així comença el veritable camí de la Mare Teresa, que lluita contra la pobresa, la fam i la malaltia malgrat les crítiques d'aquelles persones que no veuen amb bons ulls la seva tasca. La seva única meta ser ajudar els més necessitats i evitar en tot moment la burocràcia per tal de mantenir sempre la senzillesa de la seva vocació. Un camí ple de dificultats, per que la Mare Teresa sabrà superar amb tenacitat i dedicació als altres.

Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Mare Teresa Completa!! 2003 2009-05-29 10:09:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.