Pel·lícules

Firewall

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Crim, Thriller
Descripció:
Durada: 103 minuts. - Mida: 729 MiB (Versió SD). - MIDA: 3.96 Mbps (Versió HD 1080p)

Direcció: Richard Loncraine. País: EUA. Guió: Joe Forte. Producció: Warner Bros. Pictures, Beacon Pictures i Thunder Road Pictures. Música: Alexandre Desplat. Fotografia: Marco Pontecorvo . Intèrprets: Harrison Ford (Jack Stanfield), Paul Bettany (Bill Cox), Virginia Madsen (Beth Stanfield), Carly Schroeder (Sarah Stanfield), Jimmy Bennett (Andy Stanfield), Mary Lynn Rajskub (Janet Stone).

Jack Stanfield és un expert en seguretat informàtica. Jack treballa per a un banc a Seattle i és un executiu reconegut i de total confiança dins la seva empresa. La seva feina és dissenyar sistemes antirobatori de dades i protegir les finances del banc i dels clients de l'amenaça constant dels hackers.

La posició laboral de Jack permet que ell, la seva dona Beth, i els seus dos nens portin una vida acomodada. Però hi ha una vulnerabilitat en el sistema de Jack amb la que no hi havia comptat: ell mateix. Una vulnerabilitat que un lladre despietat i ple de recursos està a punt per explotar. Bill Cox ha estat estudiant a Jack i a la seva família durant mesos i ja està preparat per treure'n profit de les seves investigacions. Liderant un petit grup de mercenaris es fa amb el control de la casa de la família Stanfield, convertint a la Beth i els nens en ostatges dins la seva pròpia llar.

Jack es veu forçat a cercar una bretxa dins el seu sistema de seguretat per desviar els diners al compte del seu captor, incriminant-se ell mateix en el procés d'esborrar tota evidència de que Cox ha existit mai. Sota constant vigilància, només té unes poques hores per complir les arriscades operacions mentre desesperadament rastreja a la recerca d'una fallada en el impenetrable mur de seguretat del lladre per salvar a la seva pròpia família i vèncer a Cox en el seu propi joc.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Versió SD 2006 2009-03-24 11:21:21
HDTV Versió HD 1080p 2006 2016-05-16 21:29:27

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.