Pel·lícules

Mar Roig

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Drama, Thriller
Descripció:
Duració: 91 minuts. - Mida: 804 MB.

Producció: TELECINCO, TV DE CATALUNYA, TV DE GALICIA, Diagonal TV, Continental Producciones i Multipark Madrid. Direcció: Enric Alberich. Guió: Joan Miquel Hernández Gascón. Direcció de fotografía: Xavier Gil. Director artístic: Toni Galí. Productor Ejecutiu: Albert Sagalés (Diagonal TV). Directora de producció: Teresa Enrich.

Intérprets: Maribel Verdú (Julia), Álex Brendemühl (Luis), Luciano Federico (Antón), Olalla Escribano (Concha), Cristina Espinosa, José Manuel Oliveira i la colaboració especial d'Amparo Soler Leal i Roger Pera.

Julia és una mare soltera i ballarina d'un club d'striptease que es troba, refugiat en el seu cotxe, a un atracador ferit amb mig milió d'euros en el seu poder. Quan el noi mort, la Júlia no dubta d'agafar la bossa amb el botí i abandonar el cadàver. Però Antón, un detectiu privat contractat per la companyia d'assegurances que ha de cobrir l'import del robatori, es presenta inesperadament a la vida de la Júlia alertat per Conquilla, la cangur de la filla de la protagonista.

Desesperada, la Júlia recorre a Lluís, un amic capaç de fer qualsevol cosa per ella que les refugia a la casa que la seva mare té al poble. No obstant això, Antón està convençut que la Júlia té els diners i planeja treure-la del seu amagatall per a assassinar-la i quedar-se amb el botí. A la Júlia li espera un sorprenent final de l'història que ni ella mateixa s'imagina i que li duu a descobrir fins i tot al qui es trobava darrere de la planificació del robatori inicial que va convertir la seva vida en un infern.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Mar Roig 2005 2009-03-01 17:36:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.