Infantil

Qui els va parir! - 1a. Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1.1 @ 1250 kbps
Codec audio:
MP3 128 kbps.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Qui els va parir! -1x01- Quants fills tenir?
A la primera part del programa es presentaran dues famílies nombroses ben diferents. La Mireia Segú, reportera del programa, anirà a casa d'una família amb 6 fills i compartirà amb ells l'estona de més caos: les dutxes i el sopar. També es mostrarà la confusió que es viu en una família que tenen uns trigèmins idèntics. Fins al punt que comparteixen el mateix ADN i tenen les empremtes dactilars iguals. Jordi Évole, el Follonero, explicarà com ho porta això de fer de pare. Explicarà com va decidir el nom del fill o si era dels que li parlava a la panxa de la mare. La secció del "Consell de pares" està protagonitzada per una vintena de parelles que expliquen, asseguts al sofà, com eduquen els seus fills. Diumenge parlaran de si castiguen o no, si han donat mai una bufetada o si existeix un poli bo o un poli dolent. La psicòloga Maria Jesús Comellas hi aportarà la visió de l'expert. S'acabarà el programa amb la secció del Lluís Gavaldà, defensor del pare primerenc.
ed2k Xordi 1507 2008-05-18 19:38:32
Qui els va parir! -1x02- Nen estressat, mare estressada
A "Qui els va parir!" "Nen estressats, mare estressada". El programa està dirigit i presentat per Carles Capdevila i parlarà, entre altres coses, de les activitats extraescolars , i convidarà l'actor Eduard Farelo a parlar de la seva experiència com a pare. Es farà el seguiment d'un nen de 12 anys durant tot un dia, esgotador, des que se'n va a l'escola, passant per les dues activitats de la tarda i l'estona de deures abans d'anar a dormir. La Mireia Segú també acompanyarà una mare que, per culpa de les activitats extraescolars dels seus fills, s'ha convertit en una mare-taxi. L'actor Eduard Farelo, pare de 5 fills, ens explicarà com és això de ser pare d'una família nombrosa. Ens descobriran com els ha canviat la vida de parella les 20 parelles que formen el Consell de pares del programa. Els han preguntat sobre el primer sopar sense el nen o sobre les relacions sexuals després del primer fill. La psicòloga Montserrat Ferraro comentarà les respostes i donarà alguns consells sobre com cuidar la relació de parella tot i l'arribada de la canalla. Finalment, en Lluís Gavaldà parlarà d'alguns objectes que entren a les cases amb l'arribada del primer fi
ed2k Xordi 1359 2008-05-18 19:38:50
Qui els va parir! -1x03- Els adolescents
La Mireia Segú, la reportera del programa, va a casa del Josep i l'Assumpta, pares de dos fills adolescents. La Mireia acompanyarà la Irina, la filla de 16 anys, en una nit de festa. Les càmeres del programa recolliran la negociació de l'hora de tornada i el sacrifici que fa el pare per anar-la a buscar amb cotxe a les 5 de la matinada. Gràcies al programa "Salut i escola", que impulsa el Departament d'Educació, se sabran quines són les preocupacions i els dubtes que tenen els joves en relació amb el sexe. La Mireia visitarà un institut de Ripollet on, un cop per setmana, una infermera informa als alumnes i resol els dubtes sobre aquesta qüestió. La pedagoga Eva Bach aportarà la visió de l'expert en aquest punt i donarà alguns consells pràctics sobre la manera de parlar de sexe als fills. La cuinera Carme Ruscalleda serà la convidada del programa, que hi assistirà en la seva condició de mare i d'àvia. Donarà alguns consells sobre la manera d'alimentar bé els fills i farà memòria d'alguns hàbits alimentaris que s'han perdut i que seria bo de recuperar, com el pa amb xocolata o les coques de forner. El Consell de pares, protagonitzat per una vintena de parelles, es dedicarà a parlar del mòbil: quina és la millor edat per començar a tenir-ne, com s'ha de fer servir i qui n'ha de pagar la factura. A la secció del pare primerenc, el Lluís Gavaldà parlarà del llit portàtil, popularment anomenat "parc". Explicarà els misteris que hi ha al voltant d'aquest objecte.
ed2k Xordi 1290 2008-05-18 19:39:10
Qui els va parir! -1x04- Les àvies
Una de les novetats del capítol 4, que tindrà a Toni Soler (pare de dos fills) com a convidat, és que el programa apadrinarà el primer català que neixi durant el programa. Es farà un seguiment, a través d'un marcador, del nombre de naixements que hi ha al món. Al final del programa farem un recompte dels nens que han nascut durant el "Qui els va parir!" i farem una crida per apadrinar el primer català que hagi nascut durant aquella estona. En el programa 5 desvetllarem qui ha estat el nounat afortunat.
ed2k Xordi 1238 2008-05-18 19:39:25
Qui els va parir! -1x05- 24.02.2008
En el programa anterior vam fer una crida al final del programa per apadrinar el primer català que havia nascut durant el programa. Els polls i el fet de dormir amb els fills al mateix llit centraran els temes dels reportatges de la Mireia.
ed2k Xordi 1214 2008-05-18 19:42:54
Qui els va parir! -1x06- 02.03.2008
"Qui els va parir!" convida Ramon Pellicer en el seu paper de pare i l'especialista en alimentació Carlos González, que explicarà com fer menjar els nens. El Carles Capdevila envia la Mireia Segú, la reportera del programa, a fer de mestra d'escola bressol. La Mireia es torna a posar la bata de quadres i la recollirà i lliurarà nens als pares, eixugant mocs i culs i donant menjar, o almenys intentant-ho! També anirà a Badalona a conèixer la Nela, una nena de dos anys que el que més li agrada de tot és el pit de la seva mare, la Rosanna. Amb ella parlarà del fet d'alletar més enllà dels 6 mesos. Per treure conclusions sobre l'alletament, sobre els seus avantatges i inconvenients, el programa convidarà el conegut doctor Carlos González, autor dels llibres Mi niño no me come o Bésame mucho. També donarà consells per fer menjar els nens més llepafils. El Lluís Gavaldà ensenyarà, com a pare primerenc, la seva particular tècnica per donar menjar al seu fill. Com sempre, ensenyant objectes útils i no tan útils. Al plató hi haurà el presentador del "Telenotícies Vespre", el Ramon Pellicer. Entre altres coses, explicarà com va viure el part de les seves filles; si els llegeix contes i fins a quin punt es desviu per elles. El Consell de pares comentarà quines són les frases que més diuen als fills, aquelles que has de repetir mil i una vegades perquè et facin cas. També hi haurà un recull de les frases que els espectadors han fet arribar a la pàgina web https://www.quielsvaparir.cat i es farà un rànquing per saber quines són les 10 millors. Finalment, el programa tindrà un convidat molt especial, l'Anton, el fillol de Qui els va parir!, acompanyat de la seva família. El programa els ha volgut portar al plató per fer-los una sorpresa.
ed2k Xordi 1121 2008-05-18 19:44:30
Qui els va parir! -1x07- 16.03.2008
"Qui els va parir!" se'n va de colònies amb 20 monitors i 100 nens de l'esplai La Branca de Sabadell, i parla amb el Dr. Eduard Estivill, Abel Folk i Àngels Gonyalons. La Mireia Segú, la reportera del programa, farà un seguiment del Miquel, un nen de 4 anys que se'n va de colònies per primera vegada. Viurà amb ell la preparació de la motxilla, la sortida amb l'autocar, la nit i l'arribada. Trobarà a faltar els pares la primera nit fora de casa?
ed2k Xordi 1085 2008-05-18 19:45:25
Qui els va parir! -1x08- 30.03.2008
Les primeres vegades sempre són especials. Per la Cristina, una noia de 14 anys, anar per primera vegada a la discoteca va ser tota una aventura. La Mireia Segú, la reportera del programa, la va acompanyar per saber com va ser aquella experiència, com ho va viure o si va lligar o no. També va parlar amb els pares per saber com es viu la preadolescència d'una filla. Coneixerem també l'experiència d'una parella que dóna per primera vegada farinetes a les seves filles, trigèmines! Com s'ho fan per donar de menjar a totes 3 alhora?
ed2k Xordi 1148 2008-05-18 19:46:07
Qui els va parir! -1x09- 06.04.2008
"Qui els va parir", entrevistarà Carme Chacón, ministra d'Habitatge, i embarassada de 6 mesos i mig. Amb ella parlarà del seu embaràs mediàtic a causa de la campanya electoral, de la seva futura maternitat, del nom del fill... Durant l'entrevista amb Carme Chacón els teleespectados podran conèixer la parella d'embarassats que està seguint el programa. És una parella de Girona que estan a punt de donar a llum una nena. La Mireia va a casa seva per veure si ho tenen tot a punt i fa una ruta amb ells per l'hospital on han de tenir la criatura. El món dels "happy parks" i les festes d'aniversari també tindran protagonisme en el programa. La Mireia Segú va a passar la tarda en un d'aquests locals recreatius per saber com s'ho passen els nens i els pares. Qui s'ho passa millor? Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà, el consell de pares. Parlaran de les relacions entre germans i de les gelosies que sovint apareixen quan arriba un nou membre a la família. La psicòloga Mercè Conangla parlarà de com gestionar aquestes situacions de gelosia i donarà alguns consells pràctics per als pares. Finalment, a la secció del pare primerenc, en Lluís Gavaldà portarà alguns vídeos divertits i enginyosos relacionats amb l'embaràs que ha trobat a través de la xarxa.
ed2k Xordi 1181 2008-05-18 19:46:53
Qui els va parir! -1x10- 13.04.2008
"Qui els va parir", presentarà una història sorprenent. Una parella amb dues filles biològiques va adoptar fa uns anys una nena etíop i al cap del temps descobreix que aquesta nena tenia dues germanes més, ja adolescents. Inicien el procés d'adopció i el programa mostrarà com van ser el viatge, l'arribada i l'adaptació. Per parlar del tema de l'adopció visitaran el plató el Xavier Bertran, "lo Cartanyà", pare d'un nen adoptat, i Francesc Mauri, que està pendent d'anar a buscar una nena a la Xina.
ed2k Xordi 1143 2008-05-18 19:47:44
Qui els va parir! -1x11- 20.04.2008
"Qui els va parir" abordarà els parts, convidarà Carlos Sobera, presentador de "Quieres ser millonario", que està a punt de ser pare per primera vegada, i la model Judit Mascó, que ha passat tres vegades per la sala de parts. "Qui els va parir!" dedicarà una bona part del programa a parlar del part, ja que la parella d'embarassats que ha seguit el programa ja ha parit. Mireia Segú, la reportera del programa, va viure amb ells els dies abans del part i el naixement de la Daila. Va ser molt emocionant! Judit Mascó donarà consells a Carlos Sobera per preparar-se per al gran moment del part ja que ella és veterana en això i Sobera, primerenc. Durant el programa es donarà a conèixer una nova iniciativa: "Qui els va parir!" busca els millors avis de Catalunya! Vol reconèixer el paper dels avis i per això demana que facin arribar vídeos on apareguin els avis, els néts i els fills. Volen que es gravin i expliquin per què creuen que el seu avi o àvia és el millor. Entre totes les candidatures rebudes es farà una mena de càsting per trobar el guanyador. A cada programa es mostrarà un recull de les candidatures rebudes i hi haurà la visita d'algun avi o àvia famosos. Aquesta setmana les parelles del sofà, el consell de pares parlaran dels rols de gènere. Eduquen igual si és nen o nena? Compren joguines per a nens o per a nenes? En parlarà la pedagoga Imma Marín, que donarà consells per evitar l'educació sexista. Finalment, a la secció del pare primerenc, Lluís Gavaldà portarà alguns vídeos divertits i enginyosos.
ed2k Xordi 1119 2008-05-18 19:48:28
Qui els va parir! -1x12- 27.04.2008
"Qui els va parir" CONVIDARÀ Joan Carles Peris, acostumat a viatjar amb criatures, i Màrius Serra que explicarà combinacions de noms i cognoms. La setmana passada el programa va fer la crida per trobar ELS MILLORS AVIS DE CATALUNYA. A partir d'aquest diumenge a cada programa anirà ensenyant alguns dels vídeos que han fet arribar els espectadors del programa. En el programa següent també hi convidarà dos avis molt mediàtics, la Montserrat Carulla i en Jordi Banacolocha. Han fet d'avis a moltes sèries de televisió i també són avis en la vida real. Parlaran sobre la diferència d'educar els fills i els néts. La Mireia portarà la història d'un pare primerenc que té dificultats per fer dormir la seva filla de 3 mesos. Ensenyarà com posa en pràctica algunes tàctiques molt personals i explicarà si li funcionen o no. El programa també abordarà el fet de viatjar amb nens. La Mireia ha acompanyat una família amb 4 nens en un trajecte amb cotxe fins a la segona residència. Per parlar d'aquest tema visitarà el plató en Joan Carles Peris, presentador del "Telenotícies cap de setmana" i gran viatger amb criatures. Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà del Consell de pares. En aquesta edició el tema central serà com triar el nom dels fills. També en parlarà l'escriptor Màrius Serra, que explicarà anècdotes divertides sobre combinacions de noms i cognoms.
ed2k Xordi 1096 2008-05-18 19:49:24
Qui els va parir! -1x13- 04.05.2008
"Qui els va parir!" convidarà al president de CIU, pare de 3 fills, i víctima de la temible adolescència. Explicarà com és ell com a pare i com era l'Artur quan anava a batxillerat. El programa també proposa reviure la típica festa de pijames de nenes de 13 anys, on hi va haver de tot: desfilada de pijames, guerra de coixins i karaoke. La Mireia Segú, la reportera del programa, va ser-ne testimoni privilegiat. De què parlen 8 nenes de 13 anys, juntes en un menjador fins a altes hores de la nit? Nova secció en el programa. És nova, però molt familiar. S'ha canviat el color del sofà del Consell de pares per convertir-lo en el Consell de mestres. Els mestres també tindran veu en el programa i n'han convidat uns quants, perquè parlin de la seva professió, d'anècdotes viscudes amb els alumnes i també amb els pares. Parlaran de per què van decidir ser mestres i sobre els malnoms dels alumnes i dels professors. "Qui els va parir!" continua buscant el millor avi o àvia de Catalunya. Demana que els néts o els fills gravin als avis i ens expliquin per què creuen que són els millors. Al final de temporada regalarà 3 viatges als avis finalistes. Diumenge visitanran el plató dos avis molt entranyables que s'han fet famosos gràcies al Consell de pares, la Roser i el Josep Maria. Finalment, en Lluís Gavaldà, comentarà alguns vídeos que ha trobat a internet relacionats amb nens i animals. Qui és més animal?
ed2k Xordi 1065 2008-05-18 19:50:08
Qui els va parir! -1x14- 11.05.2008
"Qui els va parir!" convidarà Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, Mònica Glaenzel i Lluís Marco; parlarà de les relacions entre pares i fills i analitzarà com abordar el tema de la mort amb els menuts. Que els micos i els homes no són tan diferents ja se sabia, però quan s'analitzen els vincles que s'estableixen entre pares i fills aquest fet encara es fa més evident. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a visitar els micos del Zoo de Barcelona acompanyada de la conservadora dels primats, la Maria Teresa Abelló. El programa mostrarà com actuen els micos amb les seves cries i quines semblances tenen amb els humans. Al plató hi haurà un avi molt especial: és avi de 2 néts humans, però també de 21 goril·les. Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, visitarà el programa per parlar de la seva experiència com a avi. "Qui els va parir!" també abordarà les típiques visites al metge amb els nens. I ho farà seguint una pediatra de l'Hospital General de Vic. Seran al plató dues persones que són metges en la ficció i pares en la vida real: Mònica Glaenzel i Lluís Marco. Els pares del Consell de pares explicaran com podem parlar de la mort als fills. Què se'ls ha de dir quan es mor l'avi o un amic o un animal de companyia? S'ha d'evitar que els nens assisteixin als enterraments? Se'ls ha de parlar de la mort? Aquestes són algunes de les preguntes que es mirarà de respondre. Finalment, en Lluís Gavaldà portarà vídeos que circulen per la xarxa sobre nens una mica entremaliats.
ed2k Xordi 1048 2008-06-07 20:25:42
Qui els va parir! -1x15- 18.05.2008
"Qui els va parir!" ensenyarà com treballen les mestres de l'Hospital de Sant Joan de Déu i inaugurarà la llar d'infants del programa per potenciar la conciliació laboral i familiar. Molta gent no sap que en molts hospitals s'han creat escoles perquè els nens que hi han de passar temporades llargues puguin seguir els seus estudis i no perdre cursos. En aquestes escoles hi treballen mestres que cada dia s'enfronten a situacions ben diverses. La Mireia Segú, la reportera del programa, ha anat a visitar les mestres de l'escola de l'Hospital de Sant Joan de Déu per conèixer com s'organitzen, com és el dia a dia dels nens que hi estan ingressats i com ho viuen els seus pares. Al plató hi haurà el guionista i escriptor Albert Espinosa, i l'escriptora i periodista Elisabet Pedrosa. Tots dos explicaran les seves experiències relacionades amb la malaltia i els hospitals. També es parlarà de la dificultat de conciliar la vida laboral i la familiar, i el programa vol ser el primer a fer-hi alguna cosa. Per aquest motiu muntarà una llar d'infants per als treballadors del "Qui els va parir!", perquè mentre treballin puguin tenir els nens controlats. D'aquest tema en parlaran dues persones que són parella a la ficció, la Berta i el Monràs de "Ventdelplà". La Rosa Gàmiz, que ha aparegut embarassada a la sèrie, acaba de tenir el seu primer fill. Ella i el Pep Cruz, que ja és avi, parlaran de les seves vivències com a pares i sobre com s'ho fan per treballar i tenir cura dels fills. La Mireia Segú ha anat a conèixer dos casos de dones que, davant la dificultat de conciliar totes dues coses, fan la seva feina amb els nens.
ed2k Xordi 1153 2008-06-07 20:27:03
Qui els va parir! -1x16- 25.05.2008
ed2k Xordi 1064 2008-06-08 14:07:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.