Infantil

Buscant en Nemo (Finding Nemo)

Any:
2003
Categories:
Pel·lícula, Infantil
Generes:
Animació, Aventures, Comèdia, Família
Descripció:
DURADA: 100 minuts. - MIDA: 1,33 Gb (Versió SD). - MIDA: 9.06 Gb (Versió 3D SBS). - MIDA: 10.7GB (Versió BDrip).

PAÍS: EUA. DIRECCIÓ: Andrew Stanton, Lee Unkrich. GUIÓ: Andrew Stanton, Bob Peterson, David Reynolds. MÚSICA: Thomas Newman. DOBLATGE: ALBERT BROOKS/QUIM ROCA (Marlin), ELLEN DEGENERES/NÚRIA MEDIAVILLA (Dory), ALEXANDER GOULD/KLAUS STROINK (Nemo), WILLEM DAFOE/JUAN ANTONIO BERNAL (Ganya), BRAD GARRETT/JAUME LLEAL (Bomba), ALLISON JANNEY/ROSER ALDABÓ (Peach)

El petit Nemo, un petit peixet fill únic, molt benvolgut i protegit pel seu pare, ha estat tret de la gran barrera de l'escull australià i ara viu en una petita peixera en l'oficina d'un dentista de Sidney. El tímid pare de Nemo s'embarcarà en una perillosa aventura amb Dory al rescat del seu fill. Però Nemo i els seus nous amics tenen també un astut pla per a escapar de la peixera i tornar a la mar.

Guanyadora de l’Oscar a la Millor pel·lícula d'animació (2004)

Nemo és un petit peix pallasso, l'únic fill que li va quedar a Marlin després que una barracuda ataqués l'anemone on vivia i acabés amb la seva parella i amb gairebé tota la seva prole. A partir d'aquest succés, Marlin s'encarrega de cuidar el seu fill de forma exageradament protectora, cosa que dona lloc al fet que Nemo es rebel·li i emprengui una aventura aprofitant una excursió del col·legi. Nemo en el seu afany de demostrar la seva valentia i la seva capacitat d'espavilar-se tot i tenir una aleta atròfica, és atrapat amb una xarxa i acaba en la peixera d'un dentista a la ciutat de Sydney per a ser el regal de la neboda del dentista, Darla. Des de llavors el seu pare emprèn una llarga recerca per a donar amb pistes que li duguin a recuperar al seu fill. En el camí se li uneix un peix cirurgià de poca memòria anomenat Dory. Els dos junts han de superar nombrosos problemes entre els quals es troben els taurons vegetarians, les meduses, una balena amb la qual parlen "Cetaci" i les gavines. Durant el seu viatge també reben l'ajuda d'altres personatges entre els quals es troben les simpàtiques tortugues. Mentrestant, Nemo entaula una gran amistat amb els peixos que habiten dintre de la peixera i junts planegen escapar i tornar a la mar.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Versió SD 2003 2008-08-14 21:02:55
HDDVD Versió 3D SBS 2003 2013-09-04 00:35:59
HDDVD Versió BDrip 1080p 2003 2022-08-08 00:47:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.