Elinks

InuYasha - Edició en català (MANGA SCAN)

Font:
+
Codec video:
Codec audio:
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
InuYasha - Edició en català (MANGA SCAN)
Sobre aquest release: - Scan del manga d'Inuyasha (1996) de Rumiko Takahashi, en concret la seva edició en català publicat per Ediciones Glénat entre el Maig del 2005 i el Juliol del 2011. - S'ha escanejat a mà a 600dpi tot seguit s'han netejat i editat perquè es veiessin el màxim de presentable possible. - S'han afegit les planes en color corresponents provinents del llibre d'art publicat per Glénat al 2004, en aquest cas he posat els textos en català. - NO S'HA USAT IA NI S'HAN REDIMENSIONAT LES IMATGES EN AQUEST RELEASE.

Sinopsi: La història comença amb la Kagome Higurashi, una estudiant d'institut que viu a la ciutat de Tòquio, que un dia és transportada al passat, al període Sengoku, per un dimoni a través d'un antic pou. Allà descobreix que és la reencarnació d'una sacerdotessa ja difunta que era l'encarregada de protegir l'anomenada esfera dels quatre esperits (四魂の玉, Shikon no Tama), la qual té el poder de complir l'ambició de qualsevol persona o dimoni. La gemma, que apareix de nou en el seu cos, acaba fragmentant-se en molts trossos que s'escampen per tot el Japó. A partir d'aquell moment, la Kagome ha d'unir-se a Inuyasha, un semidimoni que havia robat l'esfera 50 anys enrere i que havia estat aturat per l'antiga sacerdotessa, per tal de recuperar els fragments abans que caiguin en les mans equivocades.

Dades de la publicació: Títol original: Inuyasha (犬夜叉) Guió i Dibuix: Rumiko Takahashi Editorial japonesa: Shogakukan (小学馆) Editorial catalana: Ediciones Glénat España Col·lecció: Shonen Manga Format: Tankōbon (単行本) - (115x170) rústica amb sobrecoberta Sentit de lectura: Oriental Números en japonès: 56 (sèrie tancada) Números en català 56 (sèrie tancada)

Resolució del Scan: 600dpi Pàgines en color: Sí (Recreades en base els llibres d'art oficials) Dimensions: 2666x4023 (les pàgines dobles i les de colors tenen mides diferents)

Agraïments: A la Mansión del CRG pels consells de com escanejar el manga i a Victor_V per dir-me com optimitzar els PNG sense perdre qualitat. Gràcies!!

Nota: els .cbr es poden descomprimir amb 7z o WinRar ja que al final, són arxius zip
ed2k Hakyra 143 2023-11-28 23:18:21

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.