Elinks

El gran comediant

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MPEG-4 1920x1080
Codec audio:
Català + subs
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El gran comediant
DURADA: 95 minuts. - MIDA: 2,67 Gb.

DIRECCIÓ: Joel Joan.

INTÈRPRETS: Joel Joan, Xavi Mira, Anna Sahun, Àfrica Alonso, Eduard Muntada.

El Llorenç i l'Ernest són dos amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que el Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (a l'igual que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l'Ernest no ha acabat mai de sortir-se'n.

Quan finalment, als 50 anys, l'Ernest decideix tirar la tovallola, el Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d'autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que realment faria bé d'abandonar.

El que el Llorenç no podia preveure era que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha estat efectiu i l'Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte, les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits, molt més bé del que el Llorenç pot suportar. La compassió pel seu amic de l'ànima es transforma en una gelosia incontrolable i, a partir d'aquell moment, el Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l'èxit de l'Ernest.

Tot s'hi val en aquesta competició que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort.
ed2k Ferriol 361 2023-10-24 23:48:13

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.