Elinks

Marika - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1920x1080
Codec audio:
Català AAC
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Marika -2x01- Operació Juliette. Això no té res de tranquil
És un mes de novembre mogut el que s'acosta per a la marika, l'Annie i en Francis. A més a més, han fet una amiga nova, la Sade, tot i que és nova a l'escola. La marika sorprèn una misteriosa conversa telefònica del també nou professor d'anglès, el senyor Griffin. Caldrà desconfiar-ne, a partir d'ara, del nou professor d'anglès?
ed2k naroatna 82 2021-12-18 22:46:53
Marika -2x02- Operació Juliette. La capsa de música
Quan van a veure la seva nova amiga Jade a casa seva, descobreixen diverses coses de la seva malaurada vida passada. La seva mare va morir quan ella va néixer i per tant no en té records ni cap fotografia amb ella. La marika troba la fotografia d'en Lazo, un personatge inquietant. Sense saber-ho, l'Hubert fa una troballa sorprenent quan repara uns cavallets de joguina de la Jade, que és un dels pocs records que té de la seva mare.
ed2k naroatna 71 2021-12-18 22:47:36
Marika -2x03- Operació Juliette. L'interrogatori
La Marika, l'últim divendres va haver de tornar a entrar a l'escola quan la directora era a punt de tancar-la perquè s'hi havia deixat la clau de casa. Va ser llavors que van sentir la conversa sospitosa del professor d'anglès, el senyor Griffin. També resulta que hi ha hagut el robatori d'uns expedients d'alguns alumnes a l'escola, i la directora crida la Marika per preguntar-li si va veure res quan va tornar a entrar. I si el senyor Griffin té respostes a la seva cartera? La Marika s'arrisca molt per descobrir-ho.
ed2k naroatna 81 2021-12-18 22:48:20
Marika -2x04- Operació Juliette. Els missatges
El pare de la Marika va trobar un paper que bloquejava el mecanisme dels cavallets de joguina de la Jade. Resulta que en aquest paper hi ha un missatge en xinès. L'Annie troba una amiga que els ajuda a traduir-lo. Tot i que el missatge sembla força amenaçador, la Marika prefereix esperar i tenir més proves abans de parlar-ne a la Jade, sobretot perquè aquesta sembla que els amaga alguna cosa. Els misteris es multipliquen.
ed2k naroatna 80 2021-12-18 22:49:03
Marika -2x05- Operació Juliette. Tots els camins porten al cemen
Els tres amics descobreixen una adreça que hi havia en els papers que el senyor Griffin tenia a la seva cartera, que els costa molt de localitzar. Al final veuen que és una adreça del cementiri. L'Annie no vol anar-hi perquè li fa por i en canvi s'ofereix a ocupar-.se de comprar un regal per a l'aniversari de la Marika. Pel camí es troba un home sospitós que ja han vist diverses vegades i decideix seguir-lo, i sense voler, també acaba al cementiri amb els seus amics. Els nois hi fan un descobriment important i comencen a entendre el significat del missatge escrit en xinès.
ed2k naroatna 70 2021-12-18 22:49:40
Marika -2x06- Operació Juliette. L'aniversari
El pare de la Jade, que ha tornat després de ser fora per la seva feina, demana als tres amics que vinguin a casa seva l'endemà a sopar per celebrar l'aniversari de la Jade, per fer-li una sorpresa. Allà també hi fan altres descobriments que els ajuden a avançar en la investigació, però decideixen no parlar-ne amb la Jade, encara. Aconseguiran mantenir-la al marge de la investigació?
ed2k naroatna 85 2021-12-18 22:50:20
Marika -2x07- Operació Juliette. Absències estranyes
Els nostres amics estan impacients per parlar amb la Jade i explicar-li les coses que han descobert i que estan relacionades amb la seva mare i una germana bessona. Però no hi ha manera de trobar-la, després que la directora l'hagi cridat al seu despatx i li hagi dit que el seu pare havia demanat que se n'anés a casa, ha desaparegut. Hi ha una prova que els porta a la botiga de tisanes, el propietari de la qual sembla que fa dies que els segueix. Descobriran on és la seva nova amiga?
ed2k naroatna 69 2021-12-18 22:51:05
Marika -2x08- Operació Juliette. On és la Jade?
Mentre buscant la Jade, els tres joves investigadors, veuen per una finestra de casa seva que a dins hi ha passat alguna cosa estranya. Algú ha segrestat la Jade? Per què? Apareix un nou personatge sinistre, una metgessa que es diu Arlette Grenier i que ha estat relacionada en el passat amb el tràfic d'òrgans humans. Mentrestant també han confirmat que efectivament la Jade té una germana bessona, que sembla que està malalta i necessita un trasplantament de medul·la.
ed2k naroatna 73 2021-12-18 22:51:38
Marika -2x09- Operació Juliette. El magatzem
Després de més descobriments, els nostres amics arriben a la conclusió que han segrestat la Jade per fer-la servir per a un trasplantament, i que els segrestadors la tenen en un magatzem de la zona industrial de la ciutat. La Marika i en Francis entren al magatzem a buscar la seva amiga, mentre que l'Annie es queda a fora per intentar demanar ajuda amb un telèfon públic antic. Al final també acaba entrant al magatzem i té un encontre sorprenent. La Marika no dubta a posar-se en perill per salvar la Jade. Però els reforços ja venen.
ed2k naroatna 75 2021-12-18 22:52:15
Marika -2x10- Operació Juliette. Cursa contrarellogte
Al magatzem, finalment, les coses s'aclareixen. El pare d'en Francis, que és pòlicia hi arriba amb reforços. El senyor Griffin resulta que no és còmplice dels dolents sinó un detectiu privat que salva la Marika de l'atac de l'Arlette Grenier i ajudar a salvar les bessones. Aquest és l'episodi de les retrobades i les explicacions.
ed2k naroatna 81 2021-12-18 22:52:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.