Elinks

Joc de cartes - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
XviD, 1280x720, 25fps, x264, 4500kbps
Codec audio:
Català 128kbps, 48kHz, AC3 estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Joc de cartes -2x01- El millor rest. de cuina de porc a la plana de Vic
"Joc de cartes" es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la plana de Vic. Amb en Marc Ribas esbrinarem com podem conjugar estil i gastronomia de la mà de la Núria Cortinas, propietària del restaurant Bardaguer situat a Folgueroles. Tot seguit, anirem fins al casc antic de Vic, on en Marc Corrius intenta sorprendre cada dia tots aquells qui volen tastar les propostes culinàries que ell mateix dissenya per al Barecu, el seu local. De Vic ens mourem fins a Sant Miquel de Balenyà, on en Lluís Parra ens obrirà les portes d'El Pla de l'Os, una autèntica taverna de les de tota la vida. Per acabar, tornarem al centre de Vic per descobrir els plats més atrevits que ofereix l'Àlex Andrés, xef i propietari del Vicfood.
avi Conrad 91 2018-04-02 23:10:44
Joc de cartes -2x02- El millor rest. amb calçots del camp de Tarragona
"Joc de cartes" visitarà el Camp de Tarragona per trobar el millor restaurant especialitzat en calçots. El primer negoci que presentarà en Marc Ribas és Casa Gurí, a la Masó. La seva propietària, Esther Gurí, es considera tota una "gladiadora" i la seva especialitat són els cargols a la llauna i la cua de vedella. A continuació visitarem la Masia Fontsacaldes, una masia del segle XVII ubicada a 8 km de Valls. El seu propietari, en Jaume Villasevil, creu que la seva calçotada és l'autèntica. A continuació, ens traslladarem fins a Montblanc per conèixer l'Abdon Tarrats, el propietari d'El Molí del Mallol. L'Abdon s'ha dedicat tota la vida a l'hostaleria i es considera una persona positiva. I l'últim restaurant que participarà en el programa serà El Trispolet, a Valls. El seu propietari es diu Pau Bigas i, atenció, creu que els calçots estan sobrevalorats.
avi Conrad 86 2018-04-02 23:09:54

Última actualització Tuesday 30th of August 2016 09:58:31 PM.