Elinks

OBC a la platja 2017

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1409 kbps, 704x400, Qf: 0,200 – 45% Test compressibilitat
Codec audio:
Català mp3, 192 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
OBC a la platja 2017
Durada: 1 h 37 min. - Mida: 1,08 GB

Des de la platja de Sant Sebastià, de Barcelona

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Josep Vicent, director

14.000 persones han gaudit del gran concert de l’OBC a la platja per celebrar el Dia de la Música Josep Vicent, ha dirigit enguany aquest concert que acosta a la ciutat fragments de grans obres simfòniques de Ravel, Xostakóvitx, Pau Casals i Nyman, entre d’altres

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i L’Auditori tornen a organitzar el ja tradicional concert a la platja per celebrar amb tota la ciutat el Dia de la Música i donar la benvinguda a l’estiu en el marc incomparable que ofereix el mar mediterrani. El concert, que és totalment gratuït, se celebrarà dimarts 21 de juny a les 21:00h a l’escenari situat a la platja de Sant Sebastià (al final de passeig Joan de Borbó de Barcelona, davant de l’hotel W) i tothom qui ho vulgui el podrà escoltar assegut a la sorra. El concert de l’OBC a la platja arriba aquest any a la seva quarta edició i s’ha convertit en la gran cita simfònica de l’estiu a Barcelona aplegant cada any més de 12.000 persones que no es volen perdre l’experiència única de gaudir dels millors fragments de grans obres simfòniques al costat del mar.

El prestigiós director Josep Vicent ha estat l’encarregat de conduir el concert d’aquest any que ha començat amb l’Obertura festiva de Xostakóvitx. L’OBC interpreta també fragments de les Water Dances de Nyman, El cant dels ocells de Pau Casals, una selecció de Romeo i Julieta de Prokófiev i el Bolero de Ravel. La música del segle XX ha estat la protagonista d’aquest concert seguint la mateixa línia que la nova temporada de l’Orquestra a L’Auditori. També hi ha hagut algunes sorpreses en el repertori.
avi lopere 171 2017-07-06 23:56:11

Última actualització Tuesday 30th of August 2016 09:58:31 PM.