Elinks

Nashville - 3a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1183 kbps, 25fps, 704x396
Codec audio:
Català: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz - anglès: MP3 @ 96 kb/s CBR, mono 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Nashville -3x01- Així sóc jo sense tu
((DVBrip català-english per naroatna)(TotsRucs.cat).avi L'endemà de la doble petició de matrimoni, la Rayna es troba en el dilema d'haver de triar entre el Luke i el Deacon. La Juliette, destrossada per la ruptura amb l'Avery, ha de fer el cor fort i presentar-se a una prova per aconseguir un paper en una pel·lícula sobre la Patsy Cline. La Scarlett surt per fi de viatge de tornada cap a casa seva, a Natchez, però a última hora se li presenten dos companys de ruta inesperats.
ed2k naroatna 499 2017-06-23 01:12:47
Nashville -3x02- Fins on puc caure
Per tal de mantenir-se dalt de tot de les llistes d'èxits, la Rayna haurà de cedir a les exigències de la premsa i començar a fer pública la seva vida privada. El seu màxim competidor, el Will, ha de fer front a una important crisi domèstica amb la Layla, que no li perdona que s'hi casés per guardar les aparences. La jove cantant coincidirà al càsting pel paper de Patsy Cline amb la Juliette, que no ha explicat encara a ningú que està embarassada.
ed2k naroatna 520 2017-06-23 01:13:34
Nashville -3x03- No puc oblidar-te per salvar-me
L'acumulació de concerts complica la feina de trobar data pel casament al Luke i la Rayna. El Deacon, a contracor, se'n va amb el Luke de gira i coneix una cantant que de seguida mostrarà interès per ell. La Rayna i el Jeff ja tenen un nou motiu per barallar-se: el fitxatge de la Sadie Stone. L'estrany comportament de la Juliette aixeca les sospites del Glenn i l'Emily, que li exigeixen saber què li passa. Després de pensar-s'ho molt, la noia se'n va a explicar-li que està embarassada a l'Avery.
ed2k naroatna 464 2017-06-26 01:09:20
Nashville -3x04- Em faig llàstima
Entre els preparatius del casament i la gira, la Rayna va de bòlit, però encara trobarà temps per intentar fitxar la Sadie Stone per Highway Sixty-Five, veient que aviat no podrà comptar amb la Juliette. La jove diva per fi explica a l'Emily i el Glenn que està embarassada i quina decisió ha pres. Mentrestant, l'Avery continua ofegant les penes en alcohol i barallant-se amb tothom. El Jeff Fordham, aliè a tot això, inicia una estranya maniobra d'acostament cap a l'alcalde de Nashville, el Teddy.
ed2k naroatna 505 2017-06-28 23:47:03
Nashville -3x05- Feliç a la carretera
L'atrafegada vida professional de la Rayna li comença a passar factura en l'àmbit familiar. Aquest cop serà la petita Daphne qui mostrarà el seu enuig per l'absència de la mare. El Teddy, sol a Nashville, es deixa temptar pel Jeff i assisteix a una festa en què coneixerà una dona fascinant. A la Juliette cada dia li costa més dissimular l'embaràs i al final decideix explicar-li a l'Avery, que no s'ho acaba de creure. El Gunnar, a punt de dir adéu a la Kiley, farà un descobriment que el trasbalsarà.
ed2k naroatna 473 2017-06-28 23:47:06
Nashville -3x06- Ningú va dir que seria fàcil
La Zoey truca a l'Avery per explicar-li que s'han endut la Juliette en ambulància a l'hospital. El noi decideix anar a veure-la amb la intenció d'aclarir el que han de fer. En una altra gira, la del Luke, tot és alegria després de les nominacions als premis CMA que ha rebut el cantant. La Rayna, també amb múltiples nominacions, no està tan contenta per culpa dels comentaris que els atribueixen aquest èxit al fet de ser parella. A Nashville, d'altra banda, el Gunnar vol convèncer la Kiley perquè es quedin i així poder conèixer bé el Micah.
ed2k naroatna 443 2017-06-29 19:49:13
Nashville -3x07- Tornaré a casa amb tu
El Luke i la Rayna es troben, per fi, a Nashville després de dos mesos sense veure's i podran preparar el casament i passar un cap de setmana en família. Però els plans es torcen a última hora i la tensió entre la parella creix. També tornen a Nashville el Deacon, que no té clar si ha de continuar veient la Pam, i el Will, que es retrobarà amb la Layla per a la presentació oficial del "reality". Una altra parella amb problemes, la Juliette i l'Avery, han de decidir quin mètode de preparació per al part els agrada més.
ed2k naroatna 482 2017-06-29 23:32:40
Nashville -3x08- El que veus és country
Arriba el dia de la gala dels premis CMA. La Rayna i el Luke tenen onze nominacions entre tots dos i es prometen que, passi el que passi amb el repartiment de guardons, res no alterarà la bona harmonia entre ells. L'Avery, que opta a un premi, aprofitarà l'acte per presentar la Juliette als seus pares. Però el pare del noi no els ho posarà gens fàcil. El Gunnar, també nominat, assistirà a la cerimònia amb la Zoey i el Micah. Un nou problema amb el nen dispararà la tensió entre la parella i posarà a prova la paciència de la Zoey.
ed2k naroatna 503 2017-06-29 19:50:43
Nashville -3x09- Cada història té dues versions
S'acosta Nadal i a casa de la Rayna hi ha un equip de rodatge que grava un especial nadalenc i destarota encara més la ja malmesa rutina familiar. Per acabar-ho d'adobar, surt el número de "Rolling Stone" amb el reportatge en què la cantant explica les seves intimitats amb el Deacon. D'altra banda, a Nashville se celebra un festival de música que portarà oportunitats a molta gent: el Gunnar reuneix el grup per tocar per a un famós mànager, el Terry canta a l'escenari central i a la Layla li sortirà un admirador, com a mínim, sorprenent.
ed2k naroatna 500 2017-06-29 19:51:23
Nashville -3x10- El primer de tenir una altra oportunitat
És la vigília del gran casament del Luke i la Rayna, i els dubtes inunden la cantant. Mentrestant, el Deacon intenta fer el que pot per no pensar en la boda, però allà on va alguna cosa li recorda que l'amor de la seva vida està a punt de casar-se amb un altre. Qui tampoc ho està passant gens bé és el Gunnar, que rep la visita dels avis del Micah per endur-se el nen cap a casa seva. D'altra banda, l'Avery cada cop està més tip de l'estranya situació que viu amb la Juliette i, finalment, esclata.
ed2k r5004 452 2017-07-03 07:07:00
Nashville -3x11- No m'agraden els comiats
La reacció del Luke a la plantada de la Rayna no és tan plàcida com hauria volgut la veterana cantant, que també haurà de gestionar el disgust de les seves filles. L'anul·lació del casament suposarà una bona notícia per al Deacon, que rep amb preocupació els pronòstics del càncer hepàtic que pateix. El Gunnar haurà de mirar de convèncer el jutge que el Micah estarà millor amb ell que amb els seus avis, però encara no es veu amb cor d'explicar al nen que ell no és el seu pare.
ed2k naroatna 488 2017-07-04 00:50:54
Nashville -3x12- Tinc raons per odiar-te
El Deacon es veu obligat a començar a dir que té càncer de fetge. La Scarlett fa venir la seva mare per saber si pot ser donant, però les coses amb la Beverly sempre s'acaben complicant. La Rayna mira de sortir a fer un concert, però veu que està més afectada del que es pensa i la Maddie, a la seva manera, l'ajudarà a sortir-se'n.
ed2k naroatna 469 2017-07-10 00:45:23
Nashville -3x13- Entre el bé i el mal
La notícia del fitxatge de la Maddie per part d'Edgehill fa enrabiar de mala manera la Rayna, que s'enfronta al Teddy i al Jeff per tal d'aconseguir l'anul·lació del contracte. La nena, mentrestant, aliena a tot el que passa, aconsegueix per fi comunicar-se amb el Deacon, que continua molt deprimit després de saber que té càncer. Els qui també estan en hores baixes són el Gunnar i el Luke, que decideixen compartir penes i escriure una cançó junts. La Layla, d'altra banda, ja ha sortit de l'hospital i confia en el Jeff per triomfar definitivament a Edgehill-Republic.
ed2k naroatna 500 2017-07-10 00:46:02
Nashville -3x14- Que algú reculli els meus trossos
La discogràfica Esgehill anuncia el seu tancament i tots els artistes que hi treballaven comencen a buscar segells nous per als seus discos. En Jeff Fordham també mourà fils per trobar una altra feina. El Deacon i l'Scarlett miren de sobreposar-se i tornar tots dos a treballar. La Sadie parla amb els advocats de Highway Sixty-Five per solucionar el tema dels drets del seu exmarit.
ed2k naroatna 450 2017-07-10 00:46:43
Nashville -3x15- L'amor és així
La Rayna ha de fer un concert al Grand Ole Opry per celebrar el desè aniversari de la seva admissió en aquesta institució del country. Per ser un fet de gran transcendència, vol convidar a l'escenari les seves filles i el Deacon, però el guitarrista, commocionat per la seva malaltia, no sap què fer. Al concert també hi acudirà el Luke, decidit a no esquivar més la Rayna. Els qui també tenen concert són el Gunnar, l'Avery i la Scarlett, que van bojos per trobar un nom al grup. La Scarlett, però, té el cap en una altra banda, ja que ha quedat amb el jove oncòleg del seu oncle.
ed2k naroatna 465 2017-07-10 00:47:26
Nashville -3x16- No puc estar lluny de tu
Després de saber la notícia del càncer del Deacon, la Rayna intenta convèncer com sigui el seu enamorat perquè es deixi ajudar. La Scarlett ha de tornar a cantar a Chicago, al mateix escenari on va patir la crisi nerviosa, i no les té totes. El Gunnar no pot dissimular el que sent per ella, però s'haurà d'espavilar si no vol que el Caleb li passi al davant. A Nashville, la situació del Teddy amb la Natasha es complica encara més, i entre el Luke i la Sadie sorgeix una complicitat inesperada.
ed2k r5004 487 2017-07-11 21:39:24
Nashville -3x17- No és bon dia per marxar
La Sadie i el Luke declaren a comissaria després que la cantant hagi disparat contra el seu exmarit en un pàrquing. La Rayna, després de passar la nit parlant amb les nenes del càncer del Deacon, haurà d'anar corrents a ajudar la seva artista i faltarà a la festa prenatal de la Juliette, que no s'ho prendrà gens bé. El Gunnar li retreu a la Scarlett que s'hagi embolicat tan aviat amb el Caleb, i la noia li farà una confessió que el deixarà totalment descol·locat.
ed2k naroatna 442 2017-07-15 00:59:14
Nashville -3x18- Només ho sé jo
Una famosa cantant de pop irromp a la vida de Nashville i farà que el Jeff hagi de moure molts fils per a la Layla. El Will ja ha acabat d'escriure les cançons amb el Kevin i no sap com fer-s'ho per continuar-lo veient. El Gunnar i la Scarlett se sorprenen del seu èxit com a duet, però lluiten perquè el públic i els mitjans els continuïn veient com un grup amb l'Avery. La Juliette està desesperada per sortir de casa i pren decisions que deixen parat a tothom, sobretot a l'Avery.
ed2k naroatna 460 2017-07-15 00:59:54
Nashville -3x19- La tempesta ja ha començat
Quan està a punt de començar un acte benèfic en què participen els Claybourne-Jaymes, el Deacon rep una trucada de l'hospital per comunicar-li que li han trobat un fetge. En aquest acte, la Juliette espera fer la seva reaparició triomfal després de l'embaràs i deixa la nena a casa amb la sogra. També hi assisteix la Jade, que vol convèncer el Luke perquè l'ajudi a obrir-se pas al món de la música country. D'altra banda, el Gunnar i la Scarlett continuen fent morros i no troben substitut per a l'Avery.
ed2k naroatna 507 2017-07-15 01:00:47
Nashville -3x20- El temps ho canvia tot
D'amagat del Deacon, la Rayna se'n va a veure la Beverly per convèncer-la que doni una part del seu fetge per al seu germà. A Nashville, el Deacon es trobarà en una situació ben desagradable amb la Maddie. La Juliette, desesperada per recuperar el protagonisme perdut, es barallarà amb el Bucky per la seva falta d'iniciativa i tirarà pel dret. El Luke, de viatge a Los Angeles amb la Jade, es començarà a sentir com un peix fora de l'aigua.
ed2k naroatna 501 2017-07-15 01:01:30
Nashville -3x21- S'ha acabat la millor part?
La Scarlett i el Gunnar no paren de discutir, però reben un munt d'ofertes per gravar un disc plegats. La notícia del càncer del Deacon es fa pública i tothom en comença a parlar. La Juliette cada cop està més fora de si amb el tema de recuperar la seva vida d'estrella del country i el Jeff farà que la popularitat de la Layla pugi com l'escuma.
ed2k naroatna 485 2017-07-20 21:23:08
Nashville -3x22- Abans de marxar, has de saber que t'estimo
S'acosta el dia del trasplantament de fetge i el Deacon té malsons en què veu que no se'n sortirà. La Juliette continua obsessionada amb la idea de recuperar la fama perduda i ho fa pagar a tots els del seu voltant fins a límits insospitats. La Layla comença a intuir que el Jeff l'ha ensarronat amb la firma del contracte. El Luke li comunica al Will que està a punt de sortir un reportatge en què afirmen que és gai i li demana que tingui clara la resposta que donarà en una roda de premsa.
ed2k naroatna 430 2017-07-20 21:24:13

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.