Elinks

Joc de cartes - 1a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
XviD, 1280x720, 25fps, x264, 4500kbps.
Codec audio:
Català 128kbps, 48kHz, AC3 estèreo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Joc de cartes -1x01- Restaurant entre pedres històriques de Tarragona
Marc Ribas viatja a Tarragona per trobar el millor restaurant entre pedres històriques de la ciutat. Ens presentarà Anna Sas, propietària de Les voltes. Una dona enèrgica amb un local ambientat en l'antiga Roma. També coneixerem Jordi Vilaplana, que es va convertir en propietari de l'Entre Copes després de treballar-hi com a cambrer. Sabrem com Andrea Muñoz va passar d'estudiar Dret a ser la propietària del Barhaus. I coneixerem la història de Josep Vidal, que manté l'essència de la cuina de la seva mare al seu restaurant, Les Coques. Tots quatre participen a "Joc de cartes" per aconseguir el premi de 5.000 euros per invertir al local. Només un serà el guanyador, però qui serà el que aconsegueixi convèncer els seus competidors i Marc Ribas?
avi Conrad 231 2017-05-06 18:40:01
Joc de cartes -1x02- Cuina de fusió al Vallès Occidental
"Joc de cartes" es trasllada al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. De la mà de Marc Ribas coneixerem en Tato, propietari de l'Al Tanto que Va de Canto, amb la seva cuina de fusió europea i un local fet pel seu restaurador. També anirem a trobar la Cristina, propietària del Hawayan Polinesia, on tastarem fusió de cuina japonesa i hawaiana tot regat amb maridatge de còctels. Coneixerem el Carles i el seu Limón Limón Club, que ens sorprendrà amb un toc àcid i cuina asiàtica. Per últim, l'Antonia i La Magnòlia ens faran sentir com a casa tastant uns plats que neixen del seu l'amor a la cuina.
avi Conrad 185 2017-05-06 18:41:31
Joc de cartes -1x03- Cuina internacional de Barcelona
El programa "Joc de cartes" fa la volta al món per visitar restaurants internacionals de Barcelona. Amb Marc Ribas, farem un viatge gastronòmic a l'Índia més contemporània, a través del restaurant Tandoor, de l'Ivan Surinder, i trepitjarem les càlides terres veneçolanes amb el Caña de Azúcar, de l'Adnaloy Osío. També farem parada a la "trattoria" italiana Piazze d'Itàlia, del Nicola Marino, i acabarem el viatge amb una visita a Tailàndia, de la mà de la Clara Roca, del Thai Barcelona.
avi Conrad 190 2017-05-06 18:42:12
Joc de cartes -1x04- Millor rest. masia del centre de Catalunya
Millor restaurant dins d'una masia del centre de Catalunya.

Visitarem les comarques del Moianès, el Bages i el Solsonès, on hi tastarem la cuina que es fa dins aquestes construccions rurals. De la mà de Marc Ribas coneixerem a en Roger, propietari de La Mare de la Font a Solsona, amb una cuina tradicional molt vinculada al territori però oberta a noves modes. També visitarem el Xaloc, el restaurant, hotel i casa de colònies que regenta l'Elisenda amb la seva família. Soparem a casa la Rosa Maria Jubany, que ens oferirà una cuina de proximitat elaborada en una masia, la del Solà, amb molta història. Per últim, coneixerem la Carme i la seva Premsa, un espectacular restaurant dins d'una antiga premsa d'oli, i on gaudirem de plats tradicionals amb un toc d'avantguarda.
avi Conrad 149 2017-05-21 21:56:11
Joc de cartes -1x05- Restaurants originals de Barcelona
Joc de Cartes" descobreix quatre restaurants de Barcelona que van molt més enllà d'una bona cuina.Són diferents i sorprenents. Busquem el millor restaurant original de la capital catalana. De la mà de Marc Ribas visitarem Río Dragón, del mag i humorista xinés Gang Li. Ens deixarem cuidar per la cuina equilibrada de l'Alkaline, de Richard Glezmar. Gaudirem d'un cabaret futurista al Passion Show Restaurant de Vanessa Guillén i, finalment, posarem en marxa tots els sentits, excepte el de la vista, menjant a les fosques al Dans le Noir, d'Adrià Subirana.
avi Conrad 163 2017-05-21 21:56:15
Joc de cartes -1x06- El millor restaurant d'arròs del delta de l'Ebre
De la mà de Marc Ribas, coneixerem quatre restaurants ben diferents però amb un punt en comú: són especialistes en arròs. Primer tastarem la proposta innovadora de l'Albert Guzmán, dins el seu restaurant homònim Albert Guzmán. També coneixerem la Mar i l'arròs d'estil clàssic que preparen a l'Ida Can Machino. Gaudirem d'un àpat rodejats de camps d'arròs a Mas de Prades, d'en Ladis. I finalment, donarem un toc de sofisticació al programa amb l'aposta moderna i desenfadada de la Lurdes, a La Subasta.
avi Conrad 158 2017-05-28 22:53:52
Joc de cartes -1x07- Cuina d'alta muntanya a la Vall de Boí
"Joc de Cartes" s'enfila fins l'Alta Ribagorça per trobar el millor restaurant d'alta muntanya de la Vall de Boí. El xef Marc Ribas ens portarà a conèixer en Sergi, propietari de El Bouquet i on hi cuina plats innovadors, molt copiats a la zona segons ell. També tastarem els plats de l'Encarna de l'Hostal Aude, una nouvinguda a la Vall i a qui no li han posat gaire fàcil. Visitarem l'Era de Barruera i xerrarem amb la Marta, la seva propietària, que ens oferirà la millor carn ecològica de tota la contrada. Per últim, coneixerem la proposta gastronòmica de l'Elena Mir, de Casa Higinio, el primer restaurant de la Vall que encara conserva l'essència de fa quaranta anys.
avi Conrad 139 2017-06-04 23:40:06
Joc de cartes -1x08- Cuina de fast-food d'autor de Barcelona
"Joc de cartes" es queda a la ciutat comtal, per descobrir els restaurants més diferents de menjar fast food d'autor.De la mà de Marc Ribas coneixerem a la Teresa, propietària de Els Pinxus, una cuina de tapes i platets gourmets del tot modernitzats. També anirem a trobar la Lourdes, propietària del Comolocas, una hamburgueseria desenfadada i divertida. Coneixerem l'Antonio del Taco Alto, un mexicà que assegura oferir els millors tacos de la ciutat després de recórrer tots els mexicans de la ciutat. Per últim, en JuanAndrés, un divertit veneçolà propietari d' Arepamundi, on ens farà viatjar arreu del món amb les seves arepes plenes de sabors internacionals.
avi Conrad 122 2017-06-12 01:19:08
Joc de cartes -1x09- Cuina marinera del Garraf
El Garraf és la propera parada del "Joc de Cartes". En aquesta ocasió Marc Ribas va a la recerca del millor restaurant de cuina marinera de la comarca. Per això compartirà àpats amb el chef videoblogger Pablo Albuerne, de La Zorra de Sitges; amb Marc Fauste de La Cúpula, un restaurant amb unes vistes al mar impressionants. També coneixerem Àlex López, propietari de El groc i Jonatan Díaz del Ceferino, tots dos a Vilanova i la Geltrú. Veurem quin dels quatre s'enduu el premi!
avi Conrad 129 2017-06-19 00:12:05
Joc de cartes -1x10- Cuina d'especialitat de Barcelona
El programa "Joc de cartes" s'endinsa en quatre restaurants d'especialitat de Barcelona.Juntament amb el Marc Ribas, compartirem taula amb Josep Maria Kao, propietari del Kao Dim Sum, un restaurant especialitzat en els tradicionals farcellets de pasta xinesos. També coneixerem diferents receptes de pop, d'arreu del món, al restaurant Bobo Pulpín, de Juan Carlos Iglesias. Visitarem el restaurant de l'Andrea Pérez, el Catacroquet, un establiment amb molta personalitat especialitzat en croquetes i, finalment, els ous seran l'ingredient estrella de la nostra darrera visita, a l'EGGS, d'Albert Forment.
avi Conrad 144 2017-06-26 01:05:50
Joc de cartes -1x11- Restaurants romàntics de Girona
En aquest capítol de "Joc de Cartes", Marc Ribas té un objectiu clar: trobar el millor restaurant romàntic de Girona. Per fer-ho té una cita amb quatre restauradors amb els quals compartirà taula i vetllades. D'una banda Marc Reixach, propietari del restaurant München i cuiner autodidacta; Joan Morillo, del Divinum; Joan Borell, del Llevataps i Toti Pigem, propietari del Jardins de la Mercè.
avi Conrad 117 2017-07-03 21:00:26
Joc de cartes -1x12- Cuina de km 0 a Lleida
"Joc de cartes" viatja fins a Lleida, per descobrir els grans productes que la seva terra ofereix buscant el millor restaurant de km 0. De la mà de Marc Ribas coneixerem a la Carme, propietària d'Els Fogons de la Carme, on l'estètica té molta importància, i queda constància en la seva cuina de proximitat . També anirem a trobar a la Mercè, de L'Estel de la Mercè que ofereix un 60% de slow food i on la seva exigència es respira a cada plat. Coneixerem a en Gonzalo, del restaurant Ferreruela, on treballen amb un producte i tècnica pròpia, única i genuïna. Per últim, la Mercè, propietària de Casa Mercè, ens oferirà i ens acompanyarà a gaudir d'una cuina d'autor plena d'emocions i de records.
avi Conrad 109 2017-07-08 22:42:42
Joc de cartes -1x13- Cuina en terres volcàniques de la Garrotxa
Joc de cartes" es trasllada a la Garrotxa, concretament a Olot, on trobarem el patrimoni natural més explosiu de Catalunya: els volcans i la seva cuina. Allà intentarem trobar el millor restaurant de cuina de la zona on el seu tret principal és cuinar entre volcans. De la mà de Marc Ribas coneixerem a la Magda, propietària de l'Hivernacle, amb la seva cuina tradicional però personalitzada en un entorn privilegiat com és el Parc Natural de la Garrotxa. També anirem a trobar en David, propietari del Masnou, on tastarem la seva cuina cassolana amb tocs sorprenents de modernitat. Coneixerem el Miguel de Les fulles d'en Jordà, que ens mostrarà la seva aposta per deixar les seves arrels mexicanes i arriscar en una cuina de proximitat. Per últim, la Montse i La Deu ens farà gaudir de l'origen de les famoses "Patates Bretxa" o les "Patates d'Olot" que tanta gent ha copiat.
avi Conrad 96 2017-07-31 22:25:18
Joc de cartes -1x14- Restaurant Capritx
"Joc de cartes" arriba al Capritx, el restaurant on el Marc Ribas n'és el xef i que compta amb una estrella Michelin. Aquesta vegada serà el Marc qui exercirà d'amfitrió dels vuit restauradors més divertits de la temporada. Tornarem a veure a en Carles Miró, l'Anna Sas, l'Adnaloy Osío i el Juan Andrés Lauria. Així com també ens retrobarem amb el Richard Glezmar, l'Elisenda Masferrer, la Mercè Camins i en Ladis Alcalà. En aquest programa es canvien les tornes i seran els restauradors qui avaluaran el Marc. ¿Vindran amb set de venjança? El que està clar és que de vegades les coses no són el que semblen i els restauradors s'emportaran més d'una sorpresa.
avi Conrad 90 2017-07-31 22:26:23
Joc de cartes -1x15- Les millors cartes
L'últim programa de "Joc de Cartes" és un recull dels millors moments de la temporada. Mitjançant la veu en off del Marc Ribas, repassarem els restauradors més divertits, ens tornarem a emocionar amb els nostres personatges preferits i reviurem els moments de màxima tensió. També coneixerem quins han estat els restaurants millor i pitjor valorats, descobrirem moments inèdits i ens divertirem amb les preses falses de les gravacions.
avi Conrad 94 2017-07-31 22:27:04
Joc de cartes -1x16- Millor terrassa de la Costa Brava
"Joc de Cartes Estiu" es trasllada a tres restaurants de la Costa Brava que, a més a més de bona cuina, tenen un punt fort en comú: les seves terrasses. Busquem la millor d'aquesta zona costanera gironina. En companyia de Marc Ribas, dinarem a tocar de platja al Tragamar de Calella de Palafrugell, gestionat per Raquel Tarruella del Grup Tragaluz i dirigit pel Marc Puig. Ens relaxarem als jardins del restaurant L'Aixart, situat en un lloc amagat d'Aiguablava sota la direcció de Jordi Masip, mentre degustem els plats d'autor del seu xef que tan bé promociona Eva Padró, la relacions públiques del local. Per acabar, gaudirem del blau del mar de Palamós a la terrassa del Vintage Restaurant & Lounge, dirigit per David Maronda, amb un cap de cuina de tan sols vint-i-tres anys, Adrià Peiró.
avi Conrad 102 2017-08-17 22:29:54
Joc de cartes -1x17- Millor rest. a peu de platja de la Costa Daurada
Millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada.

"Joc de Cartes Estiu" es trasllada fins a la Costa Daurada per trobar el restaurant amb la millor oferta gastronòmica a tocar de la platja. Amb Marc Ribas anirem fins al Port de Torredembarra per conèixer el Picnic Platja de Jordi Pui, qui no dubta a treure les cartes de màgia mentre la seva dona, la Samanta Wisniewska, s'encarrega de cuinar. Degustarem els plats de La Cuina de la Marga, al Vendrell, on l'Àlex Hellín porta el control dels fogons mentre la seva parella, la Mònica Orpí, li dona amb altes dosis d'amor. I per acabar, ens deixarem seduir pels plats de la Carme Garcia i l'Andreu Ruiz, els propietaris de L'Arrosseria de Cunit, un temple pels amants de l'arròs.
avi Conrad 110 2017-08-17 22:30:46
Joc de cartes -1x18- Millor restaurant a la fresca de la Cerdanya
"Joc de Cartes Estiu" deixa de banda la platja per veure altres opcions d'estiueig com són les poblacions de la Cerdanya. Perquè a l'agost no tot és sorra, mar i para-sols. Cerquem el millor restaurant a la fresca de la Cerdanya. Marc Ribas ens portarà fins a la Fonda Cobadana a Urús, un establiment inaugurat per l'avi de Martí Ponce, que avui dia n'és el propietari, juntament amb la seva parella Ariana Belchi, a més a més del cap de cuina. Coneixerem el clan familiar de l'Olga i l'Eva Domingo del restaurant Els Torrents, a Santa Eugènia de Nerellà, una masia envoltada de natura i animals de tot tipus on l'encarregada de remenar les olles és la Montse, la seva mare. I acabarem degustant les receptes inspirades en la cuina de l'àvia de la Natalia Barberà, xef i propietària de Cal Torru de Bolvir, un restaurant que dirigeix amb el seu marit, Ramon Torruella.
avi Conrad 99 2017-08-27 23:52:15
Joc de cartes -1x19- Millor rest vistes al mar de la Costa de Barcelona
"Joc de Cartes Estiu" recorrerà les platges de la costa de Barcelona per trobar els restaurants amb més bones vistes. Amb Marc Ribas viurem l'experiència gastronòmica que ofereixen Montse Alférez i Pepe Mir, propietaris del restaurant l'Autèntik Club de Badalona on es combina la tradició marinera amb l'estil de vida surfista. A la platja del Masnou trobarem La Santa, l'establiment gestionat per Emilia Martínez i Eloi Galán que ofereix una carta que navega entre les receptes més clàssiques i les elaboracions més sofisticades. Per últim, farem parada a la capital catalana, al barri de la Barceloneta, per trobar-nos amb Uge Ribera, propietària del conegut Cal Pintxo. En aquesta competició gastronòmica l'acompanyarà la seva millor amiga, Montserrat Villanueva.
avi Conrad 66 2017-09-25 00:00:23
Joc de cartes -1x20- Estiu - L'altra cara
"Joc de cartes - Estiu" acomiada la temporada mostrant tot allò que no s'ha vist del concurs gastronòmic. De la mà del cuiner i presentador Marc Ribas, descobrirem tots els secrets de "Joc de cartes", des de com s'enregistren els àpats fins a com es prepara la confrontació final. A més, repassarem els millors moments dels quatre programes d'estiu i passarem una estona amb els seus protagonistes, amb qui anirem a comprar al mercat i fins i tot cuinarem un deliciós arròs. Per últim, riurem amb les pífies més divertides dels restauradors i del mateix Marc Ribas
avi Conrad 68 2017-09-25 00:01:33

Última actualització Tuesday 30th of August 2016 09:58:31 PM.