Elinks

Nashville - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1183 kbps, 25fps, 704x396
Codec audio:
Català: MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz - anglès: MP3 @ 96 kb/s CBR, mono 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Nashville -1x01- Reines del country (Pilot)
La Rayna Jaymes té un disgust quan la seva discogràfica li demana que faci de telonera de la Juliette Barnes, una cantant de fama recent, en una gira per tot el país. El Lamar, el pare de la Rayna, decideix donar suport al Teddy, el marit de la reina del country, que presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Nashville.
avi naroatna 249 2017-04-20 01:35:29
Nashville -1x02- No ho puc evitar (però encara t'estimo)
La campanya electoral del Teddy tira endavant i la Rayna, de mal grat, s'ha de sotmetre a una investigació que revela uns quants secrets familiars. La Juliette comprova la química que encara existeix entre la Rayna i el Deacon quan els veu actuar junts al Bluebird. L'Scarlett no sap si intentar fer realitat el seu somni de compondre amb el Gunnar o mantenir el seu compromís amb l'Avery.
avi naroatna 173 2017-04-26 18:51:13
Nashville -1x03- Algun dia em necessitaràs
La Rayna se submergeix de ple en la vida de les seves filles i en la campanya electoral del seu marit i descobreix que ella i el Teddy estan en una situació econòmica molt delicada. La Juliette ofereix al Deacon un contracte en exclusiva per escriure i fer una gira amb ella. La Jolene, la mare drogoaddicta de la Juliette, torna a entrar en la vida de la seva filla. Mentrestant, la prova que l'Scarlett i el Gunnar fan amb el Watty White no surt gaire bé.
avi naroatna 137 2017-04-26 18:52:09
Nashville -1x04- Vivim en mons diferents
El vídeo en què es veu com la Juliette roba un pintaungles en un supermercat es fa viral i li complica la vida fins al punt d'amenaçar l'arrencada de la gira. Mentrestant, la Rayna accepta cantar en un sopar per recollir fons per a la campanya electoral del Teddy, fet que generarà noves tensions amb el Deacon, que també haurà d'aconsellar a la seva neboda Scarlett com gestionar la gelosia de l'Avery pel que fa a la feina.
avi naroatna 129 2017-04-26 18:52:53
Nashville -1x05- Aparta't
La Juliette es veu obligada a demanar ajuda al Deacon per mirar de gestionar el problema amb les drogues de la seva mare. Aquest fet portarà records desagradables al Deacon que, afegits a les desavinences amb la Rayna, l'acabaran d'ensorrar. D'altra banda, la campanya per l'alcaldia del Teddy va de mal en pitjor per culpa d'un debat desastrós i l'amenaça dels federals d'investigar el projecte urbanístic Cumberland.
avi naroatna 145 2017-04-26 20:52:03
Nashville -1x06- Canviaràs (o me n'aniré)
La Rayna està ben decidida a fer un canvi radical a la seva carrera i per això es posa en contacte amb un famós músic de rock perquè produeixi el nou àlbum. Mentrestant, el seu marit, el Teddy, es troba davant del dilema de perjudicar el seu rival i amic Coleman o continuar perdent opcions a guanyar les eleccions. Qui també té dubtes és l'Avery que, després d'un altre intent fracassat de triomfar, rep una temptadora oferta d'una atractiva mànager.
avi naroatna 134 2017-04-26 20:53:01
Nashville -1x07- Enyorament
Per celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la discogràfica, el Marshall Evans obliga la Rayna i la Juliette a fer un duet, fet que generarà infinitat de discussions entre les dues intèrprets. Al Teddy, d'altra banda, li durarà poc l'alegria pels bons resultats a les enquestes ja que el Coleman contraatacarà amb les fotos comprometedores. L'Avery, mentrestant, continua pel camí de l'èxit de mà de la manipuladora Marilyn i davant d'una deprimida Scarlett que comença a pensar que es va equivocar deixant-lo.
avi naroatna 142 2017-04-26 20:53:48
Nashville -1x08- On ell em porti
Després del gran èxit del concert d'aniversari de la discogràfica, la Rayna topa de seguida amb la crua realitat: el Teddy es veu obligat a posar-la al corrent del risc que es facin públiques les fotos comprometedores amb la Peggy. Mentrestant, el Deacon rep una temptadora oferta de feina que el pot portar molt lluny de Nashville, i la Juliette accepta conèixer els estrictes pares del Sean, que la convidaran a un entranyable sopar en família.
avi naroatna 128 2017-04-28 01:13:50
Nashville -1x09- Compte amb les pedres que llances
Durant els preparatius de la gran gira conjunta de la Rayna i la Juliette, la jove cantant els deixa anar una notícia bomba relacionada amb el Sean. La Rayna hi treu importància, ja que, davant del complicat panorama familiar que té a casa, només vol marxar. Mentrestant, l'Avery continua negociant amb el Domino, que l'obligarà a prendre una decisió dràstica si vol triomfar en el món de la música amb ell. Qui sí sembla que hagi triomfat és el Deacon, que en un dels concerts amb el nou grup es retrobarà amb una exnòvia.
avi naroatna 134 2017-04-29 01:55:46
Nashville -1x10- Em sap greu per tu, amic meu
La gira conjunta de la Juliette i la Rayna arriba a les ciutats més importants i agafa a les dues cantants amb greus problemes en l'àmbit personal. La Rayna no sap si tornar a casa per acompanyar el Teddy el dia de les eleccions, i la Juliette no aconsegueix que el Sean firmi el divorci. D'altra banda, en plena gira dels Revel Kings, el Deacon rep la visita de la Scarlett, que descobreix sorpresa que el Gunnar té un germà gran a Texas.
avi naroatna 131 2017-05-06 01:47:03
Nashville -1x11- Has tornat a guanyar
La Rayna rep una temptadora oferta per part d'una discogràfica. La proposta la distreu encara més de prendre una decisió sobre la continuïtat del seu matrimoni. La seva rival i companya de gira, la Juliette, declara a contracor a favor de la seva mare en una vista per la retirada dels càrrecs que pesen contra ella. En canvi, la noia es desfà per ajudar el Deacon que, després d'abandonar el grup del Cy, passa per un moment molt crític. Mentrestant, la Scarlett intenta convèncer el Gunnar perquè formin un grup amb els antics companys de l'Avery.
avi naroatna 127 2017-05-06 01:47:06
Nashville -1x12- Aquest camí jo ja l'he fet
La incorporació del Deacon a la gira de la Juliette ho revoluciona tot: la Rayna se sent molt incòmoda amb la seva presència i la Juliette decideix introduir canvis al seu espectacle seguint els consells del guitarrista. Mentrestant, a Nashville, el Teddy es retroba amb una Peggy completament recuperada, i l'Avery passarà a veure la Scarlett, que ha decidit compartir la casa amb un amic per poder pagar el lloguer.
avi naroatna 119 2017-05-06 01:47:09
Nashville -1x13- No hi haurà llàgrimes, aquesta nit
La petició de divorci, els malentesos amb el Deacon i la tensió de la gira acaben passant factura a la Rayna, que necessita desesperadament evadir-se unes hores. Casualment, el Liam s'allotja al mateix hotel i s'oferirà a ajudar-la. Mentrestant, la Juliette continua entestada a donar un aire diferent als seus concerts i s'enfronta durament al Glenn, que veu amb horror les propostes de la jove. El Gunnar i la Scarlett reben una trucada sorpresa que els farà molt feliços. Però l'alegria durarà ben poc.
avi naroatna 119 2017-05-06 01:47:12
Nashville -1x14- Estimat germà
S'acosta l'aniversari del Deacon i la Juliette decideix preparar-li una gran festa sorpresa on assistiran moltes estrelles de la música country, entre elles, la Rayna, que està immersa en ple procés de divorci. El seu futur exmarit, el Teddy, ja ocupa l'alcaldia i se les empesca per poder continuar veient la Peggy. D'altra banda, el Gunnar fa un descobriment que amenaça de dinamitar la bona relació que sembla que hi torna a haver amb el seu germà, el Jason.
avi naroatna 114 2017-05-09 23:57:47
Nashville -1x15- Quan et cansis de trencar altres cors
La Juliette ha decidit prescindir de mànager i prendre ella sola les decisions que afecten la seva carrera professional. Però una de les primeres que prendrà no li sortirà precisament bé. A qui tampoc van gaire bé les coses és a la Scarlett i el Gunnar, que han d'anar a cantar per a la Rayna en el pitjor moment. L'Avery, d'altra banda, fart del rumb que el Dominic dóna a la seva música, prendrà una mesura ben dràstica.
avi naroatna 123 2017-05-10 00:04:19
Nashville -1x16- He vist la llum
Aprofitant uns dies de vacances escolars, la Rayna s'endu les nenes de gira amb ella a Nova York. Allà les petites descobriran la seva vocació de cantar com la mare. Qui també va de convidada a la gira és la Stacey, la nòvia del Deacon, que haurà de passar pel tràngol de conèixer les exs del guitarrista. A Nashville, mentrestant, entre el Gunnar i la Scarlett encara cuegen els problemes derivats de la mort del Jason. L'arribada d'un atractiu veí, el Will, trencarà una mica la rutina.
avi naroatna 122 2017-05-11 00:46:18
Nashville -1x17- El meu cor ho sabria
L'infart que pateix el Lamar obliga la Rayna a tornar corrents a Nashville i a sospesar la possibilitat de suspendre el concert de Nova York, fet que enfurisma la Juliette. Assessorada pel Dante, la jove estrella prendrà una sèrie de decisions que l'enfrontaran al Deacon i la Jolene. A Nashville, el Gunnar comença a sortir del forat gràcies a la peculiar manera de fer del seu veí, el Will, i la Scarlett es prepara per visitar Edgehill Records després d'haver firmat per fi el contracte per gravar un disc.
avi naroatna 110 2017-05-13 00:26:46
Nashville -1x18- Descarrega'm el cor de cadenes
Després de la mala temporada que ha passat, la Rayna torna a Nashville amb les energies renovades i truca el Liam per acabar l'àlbum. La seva companya de cartell, la Juliette, decideix fer un pas endavant en la seva relació amb el Dante, però la Jolene, engelosida, llançarà greus acusacions contra ell que faran témer la parella que hagi recaigut en la seva addicció a les drogues. La relació que no va tan bé és la del Gunnar i la Scarlett, ja que tot s'ha complicat després que la noia hagi fitxat per cantar com a solista pel segell de la Rayna.
avi naroatna 114 2017-05-13 00:27:36
Nashville -1x19- Per què no m'estimes?
L'endemà de la seva nit d'amor, el Deacon i la Rayna topen amb l'oposició dels que no veuen bé que reprenguin la relació. Mentrestant, la Juliette s'ha pres molt malament l'engany del Dante, i ni tan sols l'anima el fet d'estar nominada als famosos premis CMA. D'altra banda, el Gunnar gravarà la maqueta amb la cançó del seu germà Jason sense explicar tota la veritat a la Scarlett, cosa que enterbolirà una mica més la relació entre la parella.
avi naroatna 120 2017-05-17 00:22:20
Nashville -1x20- L'altra cara de la vida
A pocs dies de l'entrega dels premis CMA, la Juliette es veu obligada a cedir al xantatge del Dante si no vol que el vídeo sexual surti a internet. D'altra banda, la Rayna i el Deacon organitzen un sopar amb les nenes, fet que irrita profundament el Teddy, que reaccionarà de manera sorprenent. Qui també es troba en una muntanya russa d'emocions és la Scarlett, ja que està a punt de debutar a l'Opry, però està profundament decebuda amb el Gunnar per la seva nova imatge i estil de música.
avi naroatna 120 2017-05-17 00:22:30
Nashville -1x21- No sortiré mai viu d'aquest món
La Rayna explica a les seves filles que està sortint oficialment amb el Deacon sense imaginar que la Maddie ha trobat la prova de paternitat. La nena, trasbalsada, corre a explicar els seus dubtes al Deacon, fet que provocarà un gran daltabaix. El mal tràngol pel que passa el guitarrista s'afegeix al de la Juliette, destrossada per la tràgica mort de la seva mare. La investigació de la policia aportarà novetats que sorprendran la jove cantant.
avi naroatna 123 2017-05-18 00:52:11

Última actualització Tuesday 30th of August 2016 09:58:31 PM.