Elinks

El documental - Lluny de l’horitzó

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1018 kbps, 704x304, Qf: 0,190 – 61% Test compressibilitat
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (VO)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El documental - Lluny de l’horitzó
Durada: 62 mintus. - MIDA: 509 MB

"Lluny de l'horitzó" ("Lejos de la orilla"), de Javier Sanz, s'aproxima al tema de la immigració d'una manera diferent alhora que busca la forma de representar allò que s'amaga a les paraules dels entrevistats. El documental investiga la manera de narrar els records, sentiments i esperances dels seus personatges, mantenint sempre la sinceritat entre el documentalista, els entrevistats i l'espectador. Un treball que ha rebut diversos guardons a festivals espanyols i ha fet trajectòria a altres d'Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica.

Quatre històries amb un dur passat en un país llunyà, un futur farcit d'il·lusions i una mirada que busca una altra manera de representar-les.

Mariama, de Gàmbia; Abdoulaye, del Senegal; Amadou, del Senegal, i Rahisy, de la República Dominicana, tenen un objectiu a la vida i busquen el camí per aconseguir-ho. "Lluny de l'horitzó" és un documental que mostra el viatge heroic i anònim de persones que lluiten pels seus somnis i són capaços d'aixecar-se cada vegada que la vida els colpeja. Una història de superació, amor i dignitat.
ed2k lopere 559 2017-03-22 23:51:52

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.