Elinks

La Xirgu - Versió SD

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1.2 SMP (1128 kbps) Resolució: 704 x 396 px
Codec audio:
MP3 (128 kBit/s) Joint Stereo, 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La Xirgu
Mida: 679 megues. - Durada: 84 minuts

Producció: Distinto Films en coproducció amb Televisió de Catalunya, Zenit TV, Tito Clint Movies i participació de Televisión de Galicia, Canal sur Televisió i amb la col·laboració de l'ICEC, 2015 Direcció: Sílvia Quer Guió: Margarita Melgar Fotografia: Sergi Gallardo Música: Pablo Cervantes

Intèrprets: Laia Marull (Margarida Xirgu), Fran Perea (Federico García-Lorca), Luis Zahera (Ramón del Valle Inclán), Pere Ponce (Faustino Borrades), Míriam Iscla (Natàlia) i Pau Durà (Miguel Ortín)

Barcelona, 1927. Margarida Xirgu, la gran dama de l'escena, està a punt d'estrenar "Mariana Pineda", obra del desconegut Federico García Lorca. Quan falten poques hores per alçar el teló, les autoritats de la Dictadura desallotgen el magnífic teatre amb l'excusa de que hi ha perill de despreniments. En realitat, volen censurar el que consideren propaganda republicana. Però la Xirgu, animada pel seu amic i mentor Ramón del Valle Inclán, està decidida a representar-la aquella mateixa nit, encara que sigui en un cabaret de tercera al Paral·lel. Ni les desercions d'alguns membres de la companyia, ni la manca de vestuari i atrezzo ni, fins i tot, les amenaces de mort per part dels monàrquics, la faran desistir del seu propòsit. Però quan sorprenentment Valle Inclán li prohibeix estrenar aquella porqueria per no malmetre definitivament la seva reputació, i el mateix Federico dubta de la seva qualitat i de que valgui la pena exposar-se a la presó o a l'exili per representar-la, la Margarida haurà de decidir si, com la mateixa Mariana Pineda, ho arrisca tot per la llibertat i l'home que estima.
ed2k naroatna 812 2016-08-10 00:54:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.