Elinks

Firewall - Versió HD 1080p

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV x264 (bitrate 5.5 Mbps) F.: 25 fps 1440 x 800 px (aspect ratio 2.40:1) es visualitza com 1920x80
Codec audio:
Català: EAC3 2.0 (128 kBit/s) - VO (anglès): Mp3 1.0 (96 kBit/s) - AD català: Mp3 1.0 (96 kBit/s)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Firewall
DURADA: 105 minuts. - MIDA: 3.96 Mbps.

PAÍS: EUA PRODUCCIÓ: Warner Bros. Pictures DIRECCIÓ: Richard Loncraine GUIÓ: Joe Forte GÈNERE: Intriga. Thriller | Remake REPARTIMENT: Harrison Ford, Paul Bettany, Virginia Madsen, Robert Patrick, Mary Lynn Rajskub, Robert Forster, Alan Arkin, Carly Schroeder, Jimmy Bennett, Nikolaj Coster-Waldau, Kett Turton, Matthew Currie Holmes, Vince Vieluf

Jack Stanfield és un expert en seguretat informàtica. Jack treballa per a un banc a Seattle i és un executiu reconegut i de total confiança dins la seva empresa. La seva feina és dissenyar sistemes antirobatori de dades i protegir les finances del banc i dels clients de l'amenaça constant dels hackers.

La posició laboral de Jack permet que ell, la seva dona Beth, i els seus dos nens portin una vida acomodada. Però hi ha una vulnerabilitat en el sistema de Jack amb la que no hi havia comptat: ell mateix. Una vulnerabilitat que un lladre despietat i ple de recursos està a punt per explotar. Bill Cox ha estat estudiant a Jack i a la seva família durant mesos i ja està preparat per treure'n profit de les seves investigacions. Liderant un petit grup de mercenaris es fa amb el control de la casa de la família Stanfield, convertint a la Beth i els nens en ostatges dins la seva pròpia llar.

Jack es veu forçat a cercar una bretxa dins el seu sistema de seguretat per desviar els diners al compte del seu captor, incriminant-se ell mateix en el procés d'esborrar tota evidència de que Cox ha existit mai. Sota constant vigilància, només té unes poques hores per complir les arriscades operacions mentre desesperadament rastreja a la recerca d'una fallada en el impenetrable mur de seguretat del lladre per salvar a la seva pròpia família i vèncer a Cox en el seu propi joc.
ed2k Conrad 688 2016-05-16 21:33:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.