Elinks

Collita pròpia - 1a Temporada (SD)

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
XviD @ 1500kbps. 704x400, 25fps,
Codec audio:
mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Collita pròpia -1x01- Formatges i làctics
Lídia Heredia i Francesc Mauri descobreixen el ressorgir dels formatges artesans, a la Fundació Alicia provarem l'almadroc, una salsa de formatge del receptari medieval català i en Xuriguera i Faixedas aniran a Montserrat a comprar mató.
ed2k Conrad 974 2014-07-18 00:16:01
Collita pròpia -1x02- Patates i tomàquets
La patata i el tomaquet van arribar d'Amèrica fa 500 anys i s'han convertit en dos ingredients bàsics de la nostra dieta.Amb la Lídia Heredia descobrirem varietat autoctones mentre en Xuriguera i Faixedas buscaran les millors patates braves.
ed2k Conrad 921 2014-07-18 00:16:43
Collita pròpia -1x03- El porc
Si hi ha un animal lligat a la tradició gastronòmica catalana és, sense cap dubte, el porc. Francesc Mauri comprovarà en aquest capítol de "Collita Pròpia" que la dita "Del porc tot s'aprofita" és una veritat com un temple.
ed2k Conrad 943 2014-07-18 00:17:29
Collita pròpia -1x04- El pa
El pa d'avui ja no aguanta com el d'abans, però la moda dels forns de degustació i les mil i una varietats de pa confirmen que és important trobar-ne de ben bo.
ed2k Conrad 906 2014-07-18 00:18:10
Collita pròpia -1x05- Llegums
Menystinguts durant molts anys com un "menjar de pobre", els llegums han recuperat terreny darrerament i són cada cop més presents en la nostra alimentació. A Catalunya se'n produeixen pocs però de molta qualitat. Francesc Mauri sembrarà pèsols de Llavaneres i, després de la collita, els tastarà al restaurant Hispània d'Arenys de Mar. El programa també visitarà el nucli de Gallecs per collir llenties ecològiques, el Vallès per descobrir la mongeta del ganxet i Osona per parlar amb els recuperadors del cigró d'Oristà. I per aprendre els trucs per coure bé els llegums Francesc Mauri acabarà el programa visitant una parada del Mercat Central de Sabadell. Per arrodonir-ho tot, a la Fundació Alícia ens redescobriran el pèsol negre del Berguedà i en Xuriguera i en Faixedas arribaran amb la seva furgoneta a Santa Pau per tastar els seus famosos fesols.
ed2k Conrad 911 2014-07-18 00:18:49
Collita pròpia -1x06- Fruita
Lídia Heredia fa un recorregut per gairebé tots els tipus de fruita que es produeixen a Catalunya seguint el ritme del calendari. I Xuriguera i Faixedas viatjaran fins a Girona per tastar una cervesa artesana feta amb poma.
ed2k Conrad 873 2014-07-18 23:47:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.